Fietselektronica

Fietsnavigatie, fietscomputers, sporthorloges of mobiele telefoon houders: hier vind je alle fietselektronica die jouw fietstocht gemakkelijker of veiliger maakt. Ben je benieuwd hoeveel kilometer je hebt gefietst, wat je gemiddelde snelheid is of wil je nieuwe fietsroutes ontdekken bij jou in de buurt? Met fietselektronica kom je het te weten en vergroot je hiermee je fietsplezier.

Vind snel wat je zoekt:

39 producten

Fietselektronica kopen

Fietselektronica helpt je met het bijhouden van afstanden van fietstochten, je kunt er je gemiddelde snelheid mee bijhouden en zorgt ervoor dat je niet meer verdwaalt. Wij verkopen fietselektronica van onder andere Garmin en Mio fietsnavigatie.

Wat is het verschil tussen een fietscomputer en fietsnavigatie?

Wil je weten hoeveel kilometers je hebt afgelegd tijdens een recreatieve fietstocht in het weekend en een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke afstandsmeter? Dan is een fietscomputer de juiste keuze voor jou. Een fietscomputer is compacter en goedkoper, omdat het een aantal standaard functies heeft en verder niet teveel poespas.

Wil je nieuwe fietsroutes ontdekken en je fietsprestaties (zoals snelheid of hartslag) bijhouden, dan ben je op zoek naar fietsnavigatie. Een fietsnavigatiesysteem is een grotere gadget voor op je fiets en prijziger, omdat je er meer punten mee kan meten. Bijvoorbeeld de totaal gefietste afstand, ritafstand en je gemiddelde snelheid. Ook laat een fietsnavigatie je nieuwe routes ontdekken en zit er vaak een functie op waarmee je kunt vinden waar een toilet of restaurant in de buurt is.

Fietsnavigatie apps

Wil je eerst uitproberen of fietsnavigatie iets voor je is? Download dan een fietsnavigatie app op je telefoon, maak een fietstocht en kijk of het bevalt. Je kunt de fietsnavigatie app ook koppelen aan sommige fietscomputers. Dit kan echter niet bij alle fietscomputers, dus kijk goed bij de producteigenschappen op de productpagina of dit mogelijk is.

Mobiele telefoonhouders

Ook is het mogelijk om de fietsnavigatie app te gebruiken door een mobiele telefoonhouder op je fiets te plaatsen. Je mobiel is dan je fietsnavigatie en gebruik je op een veilige manier door je mobiel in een telefoonhouder op je stuur te plaatsen.

Sporthorloge of fietscomputer

Sporthorloges gebruiken als fietscomputer tijdens een tocht komt steeds meer voor door de verbeterde technieken. Met een sporthorloge kun je je hartslag, afstand en verbrande calorieën meten. Wij verkopen onder andere sporthorloges van Garmin, dat bekend staat om de kwalitatieve en gebruiksvriendelijke sporthorloges.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina