Fiets telefoonhouders

Ben je op zoek naar een telefoonhouder voor je fiets? Wij hebben een uitgebreid assortiment: van iPhone houders voor op de fiets of universele mobiele telefoon houders en waterdichte smartphone houders. Op de productpagina vind je terug voor welke telefoon de houders geschikt zijn.
24 producten

Telefoonhouder fiets – veilig je telefoon mee tijdens het fietsen

Een telefoon vasthouden op de fiets mag sinds 1 juli 2019 niet meer in Nederland. De boete voor je telefoon gebruiken tijdens het fietsen is € 95,-. Met een telefoonhouder voor de fiets, kan je je mobiele telefoon toch nog gebruiken om te navigeren. Zo kan je blijven fietsen en je smartphone op een veilige manier gebruiken om de mooiste fietsroutes te ontdekken.

Telefoonhouder fiets: eenvoudig te monteren

Een smartphone houder monteer je gemakkelijk op je fietsstuur of op je stuurpen. Sommige fiets telefoonhouders zijn waterdicht, zodat je telefoon ook tijdens slecht weer droog blijft. Bij deze waterdichte smartphone houders, steek je je telefoon in de hoes en sluit de hoes met klittenband om zo je mobiele telefoon te beschermen voor spatwater.

Fiets houder voor iedere mobiel

De meeste telefoonhouders fiets bij de ANWB zijn universeel. Zo kunnen bijna alle Iphone en Galaxy telefoons in de houders. Wel moet je goed opletten met de grote van je scherm. Bij alle producten staat het schermformaat erbij. Even je smartphone opmeten en kies je gms hoes voor de fiets uit!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina