Dakdragers

3 producten

Fietsendrager voor op je dak

Neem gemakkelijk en veilig je fiets mee bovenop de auto! Ideaal voor als je auto geen trekhaak heeft, of dat deze al bezet is door een aanhanger of caravan. Door de fiets op het dak te stallen blijft de kofferbak bereikbaar, ideaal voor als je met veel bagage reist. Bij de ANWB vind je verschillende merken dak fietsendragers, zoals Thule, Twinnyload en Mont Blanc.

Makkelijke montage

Bij een fietsendrager op het dak, zoals de naam al zegt, wordt deze op het dak van de auto gemonteerd. Hiervoor heb je dakdragers nodig, deze zijn vrijwel voor iedere auto te verkrijgen, bekijk onze selectie hier. De dak fietsendragers zijn vaak al voor gemonteerd, dus ze kunnen zo uit de doos het dak op. De fietsen staan stevig in de dragers, zonder veel schade te doen aan het frame. Zo breng je je fiets overal veilig en snel naar toe, zodat je snel weer kan fietsen!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina