Fietskarren

Met een fietskar kun je veilig je kind, hond of grote bagage zoals boodschappen vervoeren. Een fietskar is erg geschikt om een leuke fietstocht te maken met je hond of kind die wat verder gaat dan het standaard rondje door jouw dorp of stad. Let bij het kopen van een fietskar op het gewicht wat je wilt vervoeren en of de fietskar bevestigd kan worden aan jouw fiets.

12 producten

Fietskar kind

Het voordeel van een fietskar is dat je 1 of 2 kinderen veilig kunt vervoeren en ze geschikt zijn om een langere fietstocht mee te maken, zonder dat je kinderen moe worden. Je kunt er bijvoorbeeld een dagje uit van maken met het hele gezin door ook te gaan picknicken onderweg. Je kinderen zitten beschut tegen wind en regen en kunnen onderweg lekker naar buiten kijken door het venster. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment en verkopen onder andere Burley fietskarren.

Fietskar koppeling

Om de fietskar op een veilige en stabiele manier vast te maken aan je fiets gebruik je een fietskar koppeling. Op de productpagina vind je informatie over het meegeleverde fietskar koppeling systeem. Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing om de fietskar op een veilige manier te monteren.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina