Regenkleding

53 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Regenkleding fiets
Nederland is echt een fietsland, we fietsen graag en gebruiken de fiets ook als praktisch vervoersmiddel. Toch opvallend dat ons klimaat niet altijd meewerkt, want we zijn allemaal wel bekend met de Nederlandse hoosbuien. Regenkleding voor tijdens het fietsen is dan ook een must. Daarom vind je bij ANWB regenjassen voor op de fiets, een regenpak voor tijdens het fietsen en comfortabele regenbroeken. Met regenkleding fietsen, zorgt ervoor dat je droog blijft en dat je optimaal kunt genieten van de omgeving.

Regenpak voor op de fiets
Regenpakken bestaan meestal uit een losse regenbroek en een losse regenjas. Je kunt ze zelf samenstellen op basis van wat jij belangrijk vindt óf je koopt in een keer een set. Regenjassen zijn er in verschillende modellen. Een regenjas dames voor op de fiets heeft meestal een slankere taille dan een regenjas voor heren. Met een regenpak fietsen is het meest ideaal, want zo ben je van top tot teen beschermd. De dames- en heren regenpakken voor op de fiets hebben ventilatie over de hele breedte van de rug en zijn voorzien van reflecterende onderdelen. Goede regenkleding voor tijdens het fietsen beschermd je tegen regen en kou, dus zorg dat je goed voorbereid bent.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina