Fietskratten

Met een fietskrat op je fiets neem je op een gemakkelijke manier veel spullen mee. Een stevige fietskrat kan je een hoop rug- en nekpijn besparen en is ook veiliger dan tassen aan je stuur hangen. Let bij het kopen van een fietskrat op het formaat en hoe je de fietskrat kan bevestigen op je transportfiets. Wil je liever een fietsmand? Kijk dan bij ons fietsmanden assortiment.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fietskrat zwart

Ben je op zoek naar een zwarte fietskrat? Wij verkopen fietskratten in verschillende kleuren en formaten, maar een zwarte fietskrat van 34 liter is het meest populair. Bedenk voordat je de fietskrat gaat kopen, wat je er in wilt meenemen: een schooltas, sporttas of je wekelijkse boodschappen? Je kunt je zwarte fietskrat ook versieren met stickers of bloemen. Zo neem je op een vrolijke en veilige manier je boodschappentas of schooltas mee op de fiets.

Fietskrat bevestigen

Een fietskrat bevestig je op de voordrager van je transportfiets. Als je nog geen voordrager hebt, kun je die ook los kopen. Je kunt een fietskrat bevestigen op de voordrager of achterdrager met tie-wraps. Of je die bij je fietskrat meegeleverd krijgt of los erbij moet kopen, kun je terugvinden op de productpagina.

Fietskrat voorop of achterop

Ga je de fietskrat voorop of achterop plaatsen? Dit ligt eraan wat je erin wilt meenemen en handig vindt. Houd er rekening mee dat je stuur iets zwaarder kan worden met een fietskrat op je voordrager. Dat is ook het voordeel van een fietskrat achterop je fiets bevestigen: het is gemakkelijker om je evenwicht te bewaren. Het voordeel van een fietskrat voorop je fiets te bevestigen, is dat je jouw tas met spullen goed in de gaten kunt houden tijdens het fietsen. Je vergeet ook minder snel je spullen uit de fietskrat te halen en deze plek is hierdoor minder diefstalgevoelig.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina