Fietsmanden

Boodschappen, je werktas of de hond: wat wil je meenemen in je fietsmand? Een fietsmand is een praktische en mooie oplossing om spullen in te vervoeren op je fiets. Een fietsmand kopen zorgt voor meer veiligheid, omdat er geen tassen meer in de spaken van je voorwiel terecht kan komen. Je plaatst een fietsmand op je voordrager of stuur met haken of met het meegeleverde bevestigingssysteem. Toch liever een fietskrat? Kijk dan bij ons fietskratten assortiment.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fietsmand kopen

Ben je op zoek naar een grote fietsmand, een klein fietsmandje, een rieten fietsmand of een fietmand voor een kinderfiets? Wij hebben een groot assortiment fietsmanden, fietskratten en fietstassen. Zo kun je veilig je boodschappen, sportspullen of je werktas meenemen op de fiets. Let bij het kopen van een fietsmand of het formaat op jouw fiets past en hoe je de mand kunt bevestigen.

Fietsmand voorop of achterop?

De meeste fietsmanden worden op de voordrager bevestigd met behulp van haken of een montagesysteem aan het stuur. Je kunt een fietsmand ook achterop je bagagedrager bevestigen. Als je hiernaar op zoek bent, check dan goed of de fietsmand die je wilt kopen hier geschikt voor is. Informatie over het bevestigen van de fietsmand vind je op de productpagina.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina