Fietstassen voor de elektrische fiets

Ben je op zoek naar fietstassen voor de elektrische fiets? Op deze pagina vind je alleen maar tassen die geschikt zijn voor op de e bike. Je vindt hier dubbele fietstassen en enkele fietstassen die passen op dames elektrische fietsen en herenfietsen.
57 producten
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Fietstassen voor e bike
Bij een fietstas voor de elektrische fiets moet je er op letten of hij past op jouw bagagedrager met accu. De ruimte tussen de accu en bagagedrager is kleiner en de bagagedragerstangen zijn wat breder bij een e bike. De fietstassen op deze pagina hebben extra lange en dunne bevestigingsriempjes, zodat dit geen probleem meer is. Is de fietstas toch niet geschikt voor jouw e bike? Bij ANWB kun je altijd producten binnen 30 dagen gratis retour sturen.

Hoe hard gaat een elektrische fiets?
De meeste e bikes halen maximaal een snelheid van 25 km per uur. Een fiets mag volgens de wet na 25 km niet meer ondersteunen. Ter vergelijking: op een gewone fiets, fiets je gemiddeld 17 km per uur.

Hoe bevestig je een fietstas?
Een enkele fietstas maak je vaak vast met een kliksysteem aan je bagagedrager, zodat je de tas er ook weer gemakkelijk kan afhalen. Een dubbele fietstas maak je vast met riempjes aan de bagagedrager, zo zit hij stevig en stabiel op je fiets. Een dubbele tas krijg je er niet zo gemakkelijk van af, hierdoor wordt hij ook minder snel gestolen. Ook is het mogelijk om een fietstas te bevestigen met een speciaal merkspecifiek kliksysteem. Het is per merk afhankelijk hoe

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina