Zichtbaar op de fiets

Zichtbaar op de fiets

Zien we jou op de fiets?

Iedereen weet dat het gevaarlijk is om zonder licht te rijden, maar toch heeft meer dan 30% van de Nederlanders geen goede fietsverlichting. En dat terwijl goede verlichting de kans op een aanrijding met 20% verkleint. Goed idee dus, die fietslamp. Zet hem aan!

Nog beter zichtbaar in het verkeer:

Met deze jassen wil je gezien worden

Met deze jas ben je ook in het donker goed zichtbaar, dankzij de verborgen reflectie. Zo zit er op elke jas een kleine reflectietab aan de achterkant en zit er op de linkermouw een extra zakje met daarin een reflecterende armband. Zo heb je altijd je reflectie bij je!

Gezien in de Kampioen

Nieuw in het assortiment! Reflectievestjes en accessoires die je zichtbaarheid in het donker vergroten. En met een leuke ledenaanbieding: koop 2 Wowow reflectievestjes en ontvang 10% korting en bij 3 of meer 15% korting! De vestjes zijn er voor dames en heren, maar ook kids!

Door weer en wind

In de regen op de fiets, daar ontkom je in Nederland niet aan. Met onze regenkleding ben je goed zichtbaar in het verkeer en kom je droog aan je op je bestemming. Op alle regenkleding zit reflectie, zodat de andere weggebruikers je ook in een hevige plensbui voorbij zien komen.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina