Fietsgids Het Fietserpad - Elmar

SKU# 9789038918976

1 review
Fietsgids met 574 kilometer fietsplezier van de Limburgse Heuvels naar het Groningse Wad.
Meer informatie over dit product
Leden 18,95
Niet leden 18,95

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Fietsgids Het Fietserpad - Elmar - Bestel fietsgidsen online bij ANWB

Het Fietserpad is een variant op het Pieterpad en voert u door de mooiste en meest gevarieerde landschappen van Nederland.

Aan de hand van 31 gedetailleerde kaartjes vindt u eenvoudig de ruim 570 km lange weg vanaf het zuidelijkste puntje van Nederland tot aan de rand van de Waddenzee.

De tocht is lang genoeg voor een week fietsplezier, maar ook voor zo nu en dan een dagje uit. De toegankelijke teksten over al wat u onderweg passeert maken deze fietstocht tot een ontspannende ontdekkingsreis in eigen land. De informatie over campings, hotels en VVV's langs de route completeren deze bijzondere uitgave. Het Fietserpad is ook gratis te downloaden op GPS via de website van Uitgeverij Elmar

- ISBN: 9789038918976 

Specificaties
EAN: 9789038918976
Afmetingen (lxbxh): 15.0x1.2x23.0
Thema: Fietsen
Categorie: Fietsgids
Binding: Paperback
Aantal pagina's: 174
ISBN: 9789038918976
Verschijningsdatum: Oktober 2009
Land: Nederland
Continent: Europa

1 review over Fietsgids Het Fietserpad - Elmar

Schrijf review
Schrijf een review over Fietsgids Het Fietserpad - Elmar Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Roel en Willie van der Schaaf
Uw beoordeling
3 5

Fietserpad prachtig

Wij hebben het boekje gekocht om het Fietserpad te fietsen het boekje geeft fantastisch veel informatie over de bodemgesteldheid en de omgeving, dit is werkelijk fantastisch alleen is de manier waarop de route beschreven wordt ons slecht bevallen wij hebben dan ook de route ongeveer en op een nadere manier gefietst hetgeen ons heel goed bevallen is wij zijn met de trein uit Friesland naar Eijsden gegaan en daar bij het station begonnen. omdat je heel vaak van weg verandert ben je meer bezig met hoe moet ik fietsen dan dat je iets van de omgeving ziet toen wij dan ook bij ons eerst hotel in Valkenburg kwamen hebben we dagelijks de route op de kaart uitgezet en zijn we de rest van de route via knooppunten gefietst we hebben dan wel niet de exacte route gefietst maar wel heel veel van de omgeving gezien, deze manier is ons heel goed bevallen, en we hebben onze km wel gemaakt ons laatste hotel was in Pieterburen een vandaar zijn we naar huis gefietst (110km) toen we thuis waren hadden 728 km op de teller we hebben echt genoten maar zouden graag de route op een andere manier uitgestippeld zien.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina