Fietskaart Nederland - "Sterkste Fietskaart van.."

SKU# 9789058810151

3 reviews
De sterkste fietskaart van Nederland deel 2:

Fietskaart Midden-Nederland
Fietskaart Zuid-Nederland


Meer informatie over dit product
Leden 10,90
Niet leden 10,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Fietskaart Nederland - "Sterkste Fietskaart van.." - deel 2 - Bestel fietskaarten online bij ANWB

Avontuurlijk fietsen overal in Nederland, zonder stapels boekjes in je rugzak. De herziene en geactualiseerde negende en tiende druk van de eerste weerbestendige, vrijwel onverwoestbare fietskaart. Inmiddels de Standaardkaart van fietsend Nederland! Alle toeristische informatie die men nodig heeft staat erop: ze bevat zowel fiets-rondritten en knooppuntenroutes als nieuwe, onbewegwijzerde en avontuurlijke fietsroutes. Bij deze herziene versies zijn de wegen nóg nauwkeuriger ingetekend. De fijnmazige structuur van het landschap is hier in zachte tinten onder gelegd, waardoor de fietskaarten doen denken aan de prachtige topografische kaarten van vroeger.

Specificaties
EAN: 9789058810151
ISBN: 9789058810151
Land: Nederland
Schaal: 1 : 200:000
Afmetingen (lXbXh): 11.2x1.5x14.2
Continent: Europa
Categorie: Fietskaart
Thema: Fietsen
Binding: Kaart

3 reviews over Fietskaart Nederland - "Sterkste Fietskaart van.."

Schrijf review
Schrijf een review over Fietskaart Nederland - "Sterkste Fietskaart van.." Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Arjan
Uw beoordeling
5 5

Fiets kaart

Handig voor als je een trektocht met de fiets door Nederland maakt. Omdat de kaart tegen regen kan en compact is, kan je de kaart in je jaszak doen en hem gemakkelijk pakken.

Hans van Overdijk
Uw beoordeling
5 5

Sterkste Fietskaart van Nederland

Ik zie in de 40 jaar dat ik al lid ben, een constante toename van kwaliteitsproducten .Deze uiterst slimme en duidelijke fietskaart is daar een goed voorbeeld van. Ik heb na deel 1 ook meteen deel 2 aangeschaft. Ik heb ze meteen in mijn fietstas gestopt; handig voor onderweg. Goed bezig ANWB!!

Wilma van der Loo
Uw beoordeling
5 5

De sterkste fiets kaart(en) van Nederland

Wij zijn al een aantal jaren in het bezit van beide kaarten, noord en zuid! De kaarten gaan echt overal mee naar toe en worden veelvuldig gebruikt! Dit is niet aan de kaarten te zien, deze scheuren niet en blijven duidelijk leesbaar. Onlangs voor broer, die graag fietst en pensioen is gegaan een kaart cadeau gedaan!

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina