Fit zijn en fit blijven

Als je fit bent haal je meer uit het leven, ook als je een dagje ouder wordt. In ons assortiment vind je artikelen die helpen fit te blijven zoals wandelstokken, rollators en sport apparatuur. Zo blijf je van het leven genieten en erop uit gaan. Ook verschillende accessoires voor een rollator en fitness benodigdheden vind je bij de ANWB. Van tassen tot nieuwe wielen, alles is te vinden in onze webwinkel.

Gezond blijven; de ANWB denkt met je mee!

De ANWB denkt graag met je mee op het gebied van gezondheid. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld EHBO sets en een reisapotheek. Zowel in Nederland als in het buitenland komen insecten voor die je ziek maken wanneer ze bijten of steken. Om deze insecten uit de buurt te houden hebben wij een uitgebreid aanbod insectenwering. De ANWB besteedt ook aandacht aan hygiëne. Bekijk ons uitgebreide assortiment.

Fit & Gezond; uw producten online bestellen

De producten om fit te blijven kunt u heel gemakkelijk bestellen in de webwinkel. Uw bestelling wordt bij u thuis bezorgd, wel zo gemakkelijk. Als u lid bent van de ANWB krijgt u extra korting. Door dit ledenvoordeel zijn ook producten om gezond te blijven heel aantrekkelijk geprijsd. Kies de producten uit Fit & Gezond die u nodig heeft en bestel eenvoudig online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina