EHBO

9 producten
Toon de volgende producten

EHBO: Eerste hulp altijd bij de hand

Een EHBO set mag in geen enkel huishouden of voertuig missen. Het kan zomaar gebeuren dat je een pleister of verband nodig hebt, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Met een EHBO set van de ANWB heb je altijd de juiste artikelen bij de hand. In de reisapotheek vind je diverse artikelen om de meest voorkomende ongelukken en ongemakken op reis te behandelen. Heb je losse artikelen nodig? Er zitten ook pleisters en een reddingsdeken in ons aanbod.

Diverse EHBO spullen

Met een eerste hulp set heb je alle benodigde eerste hulp artikelen bij de hand. De sets zitten in een handige verpakking zodat je alles bij elkaar kunt bewaren. In ons aanbod zitten diverse EHBO sets, bijvoorbeeld een set speciaal voor brandwonden.

EHBO spullen online bestellen

Voor EHBO artikelen hoef je de deur niet uit, je bestelt ze heel eenvoudig via de ANWB Webwinkel. Als ANWB lid profiteer je van ledenvoordeel, zo zijn ook EHBO artikelen zeer scherp geprijsd. Maak je keuze in onze webwinkel en bestel EHBO spullen online!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina