Insectenwering

8 producten
Toon de volgende producten

Insectenwering

Insectenwering is vooral in de zomer of op reis fijn om bij je te hebben. Je kent het wel, zit je nog lekker op het terras of in de tuin, word je door een nare mug gestoken. Of denk aan teken die tijdens het wandelen en fietsen op je kunnen vallen en de ziekte van Lyme mogelijk bij zich dragen. Met de juiste insectenwering schrik je insecten af en voorkom je een hoop ellende.

Insectenwering in het buitenland

Insectenwering voorkomt niet alleen nare jeuk die optreedt na een insectenbeet of -steek, maar voorkomt ook ziektes die door insecten overdraagbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan malaria of het zikavirus. In onze webshop vind je niet alleen insectenwerende sprays en lotions zoals Deet, maar bijvoorbeeld ook klamboes. Laat je reis niet verpesten door een insectenbeet of -steek!

Ruim assortiment insectenwering

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze aan insectenwering zodat je altijd het middel vindt dat bij je past. Bekijk online onze insectenwering en ga voorbereid de zomer in.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina