Oordoppen

Relaxed op vakantie? Vergeet je oordoppen niet!

Pijnlijk luchtdrukverschil in het vliegtuig, gevoelige kinderoren in het zwembad, knallende strandfeesten, snurkende partners… Oordoppen met speciaal filter komen altijd goed van pas tijdens het reizen, slapen of uitgaan. Ook voor kinderen.

6 producten
Toon de volgende producten

Oordoppen

Oordoppen zijn op heel veel momenten erg handig. Denk aan pijnlijk luchtdrukverschil in het vliegtuig, gevoelige kinderoren in het zwembad, knallende strandfeesten en snurkende partners. Met oordoppen voorkom je vervelende situaties en maak je reizen aangenamer.

Oordoppen voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we oordoppen in ons assortiment. Niet alleen handig tegen herrie, maar ook tegen oorpijn tijdens het vliegen en als bescherming tijdens het zwemmen. Speciaal voor kinderen hebben we zachte, comfortabele kids oordoppen voor vele toepassingen die lang mee gaan.

Ruim assortiment oordoppen

De ANWB Webwinkel biedt een ruime keuze aan oordoppen. Dankzij ons ruime assortiment vind je altijd de oordoppen die het beste bij je situatie past. En in dit handige opbergdoosje neem je ze gemakkelijk mee en heb je je oordoppen altijd bij de hand!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina