Rollators

16 producten
Toon de volgende producten

Rollators

Een rollator biedt uitkomst als lopen wat lastiger wordt. Blijf van het leven genieten met een rollator van ANWB! Zo ben je verzekerd van goede ondersteuning tijdens een dagje uit of de dagelijkse wandeling. De rollator geeft namelijk steun wanneer dat nodig is. Ook is een rollator handig voor de dagelijkse boodschappen, tijdens een bezoekje aan een goede vriendin of gewoon om in huis extra ondersteuning te bieden. ANWB leden profiteren uiteraard van extra voordeel zodat een rollator nóg voordeliger wordt.

Lichtgewicht rollator

Wanneer lopen al moeilijk gaat is het belangrijk dat de rollator extra vrijheid geeft. Met een lichtgewicht rollator passeer je nog makkelijker hoge stoepranden en drempels. Bij onze lichtgewicht rollator set krijg je niet alleen een inklapbare rollator, maar ook een rugsteun, zitkussen en een in hoogte verstelbare zitting met handige draagtas. Hiermee transformeert u de rollator eenvoudig in een stoel wanneer je vermoeid raakt.

Een rollator kopen

Tenslotte bieden we naast onze lichtgewicht rollators ook diverse rollator accessoires zoals voor- en achterwielen, stokhouders, rugsteunen, zitkussens, rollatormandjes, remgrepen, handgrepen en dienbladen. Bekijk ons ruime assortiment rollators en accessoires en bestel direct online!

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina