Hoeden & caps

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Hoeden & caps

Hoeden & caps staan niet alleen heel leuk, maar zijn ook heel handig in de zomer tegen de hitte. Voorkom een zonnesteek of verbrand hoofd met een leuke hoed of sportieve cap.

Zonnehoedjes

In ons assortiment zitten diverse zonnehoedjes. Deze zijn te herkennen aan de brede rand rondom. Het voordeel van een zonnehoedje is dat niet alleen je hoofd, maar gezicht en nek beschermd worden tegen de zon! Een zonnehoed is heel fijn bij een dag op het water waar de zon soms ongemerkt sterker kan zijn dan verwacht.

Zonnekleppen

Wil je niet je kapsel in de war hebben, maar zit je ook niet te wachten op zon in je gezicht? Dan biedt een zonneklep uitkomst. Onze zonnekleppen zijn beschikbaar in diverse neutrale kleuren waardoor ze bij iedere outfit passen.

Caps en petten

Liever een sportieve look? Kies dan een leuke cap of pet. De caps en petten van ANWB zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen voor zowel dames als heren. Bekijk het gehele assortiment in onze webwinkel en bestel direct een cap of pet tegen de zon.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina