Fitbit Alta HR - Grijs - L

SKU# 0816137024679

Geef als eerste een review
De dunste hartslagmeter ter wereld
Meer informatie over dit product
Leden 149,95
Niet leden 154,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

De dunste hartslagmeter ter wereld!

De Alta HR komt grotendeels overeen met de Alta: hij meet stappen, hoogteverschillen, slaap en het aantal verbrande calorieën. De normale Alta miste alleen een belangrijke functie: de hartslagmeter. Die is nu wél toegevoegd. De Fitbit Alta HR heeft continue hartslagmeting en maakt daarbij gebruik van PurePulse hartslagtechnologie, automatische bewegingsdetectie en slaapmeting. Hartslagmeting is volgens Fitbit de functie waar het meest om werd gevraagd. PurePulse is beschikbaar dankzij een speciaal ontwikkelde chip met minder en kleinere componenten.

Ook herkent deze activity tracker automatisch welke sporten je aan het beoefenen bent en houdt hij automatisch je slaap bij! Ook krijg je meldingen van je telefoon binnen, zoals oproepen, sms’jes en meldingen van agenda items. Heb je te lang stil gezeten? Dan geeft de Fitbit Alta HR een herinnering om wat stappen te gaan zetten! Zo word je gemotiveerd om te blijven bewegen en je doelen te halen.

Met de Alta HR lanceert Fitbit ook een nieuwe functie die Sleep Stages heet. Hiermee kunnen het slaapritme en aanverwante gegevens in kaart gebracht worden. Sleep Stages gebruikt je hartslagtempo om lichte, diepe en REM-slaapduur te bepalen en meet ook hoe lang je ’s nachts wakker bent. Zo krijg je een beter beeld van de kwaliteit van je nachtrust. De functie maakt gebriuk van PurePulse, waarbij gekeken wordt naar hartslagversnelling en hartslagvariatie.

De Alta HR zal met een volle lading tot 7 dagen meegaan

Ben je er niet zeker van welke maat je nodig hebt? Gebruik dan de meethulpmiddel van Fitbit

- 80048089
Specificaties
EAN: 0816137024679
Merk: Fitbit
Schrijf als eerste een review over Fitbit Alta HR - Grijs - L Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina