Fitbit Flex 2 - Zwart

SKU# 0816137020961

Geef als eerste een review
Fitbit Flex 2, Polsband, Draadloos, Lithium-Polymeer (LiPo), Zwart, Elastomeer, Roestvri...
Meer informatie over dit product
Leden 79,95
Niet leden 82,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Personal coach om je pols

Bij een personal coach denk je misschien aan breed en gespierd, maar met zijn polsband van 11 mm is de Fitbit Flex 2 dunner dan dun! Fijn, want dat neemt toch net wat makkelijker mee. De activity tracker heeft geen display, maar aan de vier witte led-lampjes zie jij precies of jouw dagdoel al bijna behaald is: elk led-lampje staat voor 25%. Alle prestaties worden ook draadloos naar de gratis Fitbit-app op je smartphone gestuurd, waar je alles rustig bekijkt en analyseert. De oplaadbare batterij gaat tot wel 5 dagen mee en de vernieuwde Flex is bovendien waterproof, dus hij plonst gewoon met je mee het water in. Bommetje!

24/7 activity tracking

De Flex 2 zit nooit stil en als het aan de activity tracker ligt, jij ook niet! De tracker meet gedurende de dag het aantal stappen, calorieën, afstand en actieve minuten. Te lang stilzitten is er niet meer bij, je krijgt vanzelf een herinnering die je aanmoedigt om elk uur minstens 250 stappen te zetten! De Flex weet zelfs automatisch verschillende sporten, zoals hardlopen, aerobics en zwemmen, te onderscheiden, zodat je in de Fitbit-app jouw prestaties per sport bekijkt. Handig!

Goed geslapen?

Voor slapen heeft de Flex 2 geen tijd; tijdens de nachtelijke uurtjes heeft hij het veel te druk met het bijhouden van jouw slaappatroon. Fijn, want zo weet jij precies hoe lang en hoe goed je geslapen hebt, nadat de activity tracker je in de ochtend wakker heeft gemaakt met zijn stille trilalarm.

Stay connected: smart notificaties

Er gaat geen oproep of bericht aan jou voorbij. De smart notificaties van de Flex 2 brengen je namelijk meteen op de hoogte. Met een trilsignaal, een blauw led-lampje en één of meerdere witte led-lampjes weet jij precies of het om een inkomend bericht of om een telefoontje gaat. - 80045513
Specificaties
EAN: 0816137020961
Merk: Fitbit
Schrijf als eerste een review over Fitbit Flex 2 - Zwart Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina