Flora langs de Via de la Plata

SKU# 9789402135596

Geef als eerste een review
Leden 29,95
Niet leden 29,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
In het voorjaar van 2015 liep ik de Via de la Plata. In maart, april en mei ondernam ik deze tocht van 1100 km. De lente was af en toe uitbundig en dan weer ingehouden, trok zich a.h.w. terug, wachtend op betere tijden. Gelukkig stond er veel te bloeien langs de wegen en in de uitgestrekte natuurgebieden. Ik heb daar zoveel foto’s gemaakt dat ik moeilijk een keuze kon maken voor mijn boek: ‘Over de Via de la Plata naar Santiago’. Een enkele foto doet geen recht aan de plantenrijkdom die ik waarnam. Vandaar de keuze voor een apart boek. Overigens zonder de namen te vermelden. Ik zou me te vaak vergissen en daar doe ik niemand een plezier mee. Ik maak geen onderscheid tussen de planten in het wild en de gekweekte varianten. Het gaat mij om de schoonheid van wat ik zag onderweg zonder te discrimineren op naam, geslacht, kleur of wat dan ook. Af en toe komt u voor een gesloten poort om even tot rust te komen en u af te vragen wat daar achter zou kunnen zitten. Een aantal foto’s is genomen op mijn pelgrimstocht van ongeveer 2450 km in de zomer en herfst van 2013, waarvan ik verslag heb gedaan in het boek: ‘Pelgrimage van Roermond naar Santiago de Compostela’. (Ed van der Aa)
Specificaties
EAN: 9789402135596
Aantal pagina's: 112
Schrijf als eerste een review over Flora langs de Via de la Plata Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina