Garmin Camper 660 LMT-D Europa

SKU# 0753759144241

Garmin
4 reviews
• Meest geschikte route kiezen op basis van grootte en gewicht van uw camper of caravan
• Routewaarschuwingen en hoogteprofiel
• Camper- en caravan specifieke adreslijsten
• Hoogtekaartfunctie
• Schermafmeting 6 inch (15,4 cm)

Meer informatie over dit product
Leden 229,00
Niet leden 249,00

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Garmin Camper 660 LMT-D

Begin je kampeervakantie meteen goed! Garmin Camper 660 LMT-D is ontworpen voor gebruikers van caravans en campers. De vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa bevatten informatie over beperkingen op de weg, zoals de hoogte van bruggen, en andere relevante informatie over de meeste hoofd- en snelwegen. Voer de gegevens van je camper of caravan in en het systeem zoekt op basis van je camperprofiel in heel Europa de meeste geschikte routes.

Functionaliteiten van Camper 660 LMT-D

Kampeeradressen
Garmin Camper 660 LMT-D is voorzien van de ACSI campingadreslijst. Deze lijst van kampeerterreinen omvat meer dan 9000 campings in Europa, met informatie over tarieven, openingstijden en meer. Zoek in de ACSI campingadreslijst op gewenste faciliteiten, zoals huisdieren toegestaan, campingwinkels, elektriciteitsaansluitingen.

Routebepaling
Pas je route aan wanneer je een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden. Voeg een punt toe aan de route op het scherm en zie hoeveel langer de reis gaat duren. Wijk van gebaande wegen af met de optionele instelling voor landschappelijke routes en geniet van de rit.

Gemakkelijker zoeken
Vind gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten. Voer een categorie (zoals “apotheek”), een heel adres of naam (“Starbucks”) in en de Garmin Camper produceert resultaten. Span je niet meer in om straatnamen te lezen, maar rijd met duidelijk gesproken aanwijzingen, zoals “Sla na het tankstation linksaf.”

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

De Garmin Camper 660 LMT-D kan gebruikt worden in combinatie met de Garmin BC 30 achteruitrijcamera. Met deze achteruitrijcamera heb je volledig zicht op wat er zich achter de auto bevindt bij het achteruitrijden.

Specificaties
EAN: 0753759144241
Merk: Garmin
Accu duur: 1 uur
Inclusief: Camper 660LMT-D# Levenslange kaartupdates¹ en digitale verkeersinformatie²# Levenslange digitale (DAB) verkeersinformatie-ontvanger/voertuigvoedingskabel#Zuignapsteun voor voertuig#MicroUSB-kabel# Snelstartgids
Schermformaat: 6 inch (15,2cm)
Schermresolutie: 800 x 480
Garantie: 1 jaar
Afmetingen (lxbxh): 16,8 x1,9 x 9,4 cm
Gewicht (kg): 0,268 kg
Verbindingstechnologie: Bluetooth, Draad
Navigatiesysteem opties: 3D-Kaarten, Flitspaalinformatie, Gratis kaartupdates, Handsfree bellen, Rijstrookaanwijzing, Spraakbesturing, Verkeersinformatie
Gedetailleerde dekking: Andorra, Azoren, Balearen, België, Bulgarije, Canarische Eilanden, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Guadeloupe, Het eiland Man, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kanaaleilanden, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Martinique, Nederland, Noord-Ierland, Noorwegen, Oost-Europa, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Saint-Barthélemy, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Wales, Zweden, Zwitserland

4 reviews over Garmin Camper 660 LMT-D Europa

Schrijf review
Schrijf een review over Garmin Camper 660 LMT-D Europa Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Cas
Uw beoordeling
1 5

niet betrouwbare navigatie

Als je in Frankrijk gebruik wilt maken van N en D wegen is de navigatie niet betrouwbaar en stuurt je regelmatig verkeerd.Vb. afgesloten wegen, verboden voor auto met caravan, verbodsbord éénrichtingsverkeer(tegen de richting in !), dwars door zeel smalle winkelstraten met hoge drempels enz.enz. Had gehoopt hier veel plezier van te hebben, maar het tegendeel is gebleken. Spijt van de aanschaf.

Piet Drankier
Uw beoordeling
5 5

Gelijktijdig met een Tom Tom gebruikt voor een rondreis door Frankrijk, bij thuiskomst de Tom Tom in de prullenbak gedaan.

Was heerlijk duidelijk wat goed mogelijk was met onze caravan, mist je de juiste gegevens instel van je combinatie.
De bediening is simpel zonder handleiding.

Geert
Uw beoordeling
2 5

Deze navigatie wilde mij over onverharde wegen leiden terwijl dat niet mocht doen

Met de caravan in Spanje wilde de navigatie mij over onverharde wegen leiden,
Speciaal gekocht voor het rijden met de caravan, ik had beter bij mijn oude navigatie kunnen blijven, een Garmin Nuve 2495

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina