Garmin Camper 660 LMTD

SKU# 0753759144241

Geef als eerste een review
Navigatiesysteem voor gebruikers van caravans en campers. Informatie over beperkingen op de weg, kampeeradressen en handige routebepalingen.
Meer informatie over dit product
Leden 349,00
Niet leden 349,00

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Garmin Camper 660 LMT-D

Begin je kampeervakantie meteen goed! Garmin Camper 660 LMT-D is ontworpen voor gebruikers van caravans en campers. De vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa bevatten informatie over beperkingen op de weg, zoals de hoogte van bruggen, en andere relevante informatie over de meeste hoofd- en snelwegen. Voer de gegevens van je camper of caravan in en het systeem zoekt op basis van je camperprofiel in heel Europa de meeste geschikte routes.

Functionaliteiten van Camper 660 LMT-D

Kampeeradressen
Garmin Camper 660 LMT-D is voorzien van de ACSI campingadreslijst. Deze lijst van kampeerterreinen omvat meer dan 9000 campings in Europa, met informatie over tarieven, openingstijden en meer. Zoek in de ACSI campingadreslijst op gewenste faciliteiten, zoals huisdieren toegestaan, campingwinkels, elektriciteitsaansluitingen.

Routebepaling
Pas je route aan wanneer je een voorkeur hebt voor bepaalde wegen of steden. Voeg een punt toe aan de route op het scherm en zie hoeveel langer de reis gaat duren. Wijk van gebaande wegen af met de optionele instelling voor landschappelijke routes en geniet van de rit.

Gemakkelijker zoeken
Vind gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten. Voer een categorie (zoals “apotheek”), een heel adres of naam (“Starbucks”) in en de Garmin Camper produceert resultaten. Span je niet meer in om straatnamen te lezen, maar rijd met duidelijk gesproken aanwijzingen, zoals “Sla na het tankstation linksaf.”

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

De Garmin Camper 660 LMT-D kan gebruikt worden in combinatie met de Garmin BC 30 achteruitrijcamera. Met deze achteruitrijcamera heb je volledig zicht op wat er zich achter de auto bevindt bij het achteruitrijden.

Specificaties
EAN: 0753759144241
Merk: Garmin
Accu duur: 1 uur
Schermformaat: 6 inch (15,2cm)
Schermresolutie: 800 x 480
Garantie: 1 jaar
Afmetingen (lxbxh): 16,8 x 9,4 x 1,9 cm
Navigatiesysteem opties: 3D-Kaarten, Flitspaalinformatie, Gratis kaartupdates, Handsfree bellen, Rijstrookaanwijzing, Spraakbesturing, Verkeersinformatie
Schrijf als eerste een review over Garmin Camper 660 LMTD Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina