Garmin Edge Explore - Fietsnavigatie

SKU# 0753759207373

Garmin
1 review
• Tourfietscomputer met ingebouwde GPS
• Voorgeïnstalleerde kaarten
• Inclusief houder
• Slimme connected functies
• Schermafmeting: 3 inch touchscreen

Meer informatie over dit product
Leden 239,00
Niet leden 249,00

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

De Garmin Edge Explore is een sportieve toerfietscomputer met touchscreen en connected functies zoals LiveTrack, waarmee vrienden en familie real-time je locatie kunnen volgen. Deze gebruiksvriendelijke GPS-fietscomputer heeft een hoge resolutie en een 3 inch touchscreen dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is. Het touchscreen reageert snel en soepel, zelfs wanneer je handschoenen draagt.

kzij de voorgeïnstalleerde Garmin fietskaarten kun je meteen op weg: alleen nog even op het stuur monteren met de bijgeleverde fietshouder en gaan. De ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hoe snel, hoe hoog en waar je hebt gefietst, wat je vervolgens kunt delen met bijbehorende (te downloaden) apps. En over apps gesproken: met GroupTrack kun je de positie van maximaal 50 van je fietsmaatjes in de gaten houden. Als je medefietsers bij je wegrijden of achteropraken, kun je via je smartphone vooraf opgestelde berichten vanaf de Edge fietsnavigatie naar hun toestel sturen. Handig!

Specificaties
EAN: 0753759207373
Merk: Garmin
Schermformaat: 3 inch (7,6cm)
Activiteit: Fietsen
Dekkingsgebied: Europa
Afmetingen (lxbxh): 5,5 x 10,5 x 1,8 cm

1 review over Garmin Edge Explore - Fietsnavigatie

Schrijf review
Schrijf een review over Garmin Edge Explore - Fietsnavigatie Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Harry Klingenberg
Uw beoordeling
3 5

Niet van je koers afwijken!

Apparaat kan heel veel maar laat in het navigeren toch wel een belangrijke steek vallen. Inmiddels veel geoefend met "verkeerd rijden". Afwijken van een vastgestelde route mag maar beperkt en het liefst stuurt Garmin je weer terug naar start. Terug gaan naar het dichtst bijzijnde punt van de koers wordt niet voorgesteld. In het ergste geval geeft Garmin de melding "uit koers" en daarna mag je het zelf uitzoeken. Als je weer terug fietst naar je koers houdt hij deze melding tot 10 meter voor de koers vast. Daarna herkent hij de koers wel weer maar verzuimt aan te geven welke richting je op moet gaan. Kortom: kaart, kompas en Google maps op je mobiel bij de hand houden.
Zit je op de koers dan is dit een prima apparaat. Navigatie is nauwkeurig, redelijk snel en goed leesbaar.


Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina