Garmin Edge Touring ANWB

SKU# 0753759163570

5 reviews
Garmin Edge touring ANWB: Waar u ook bent, u vindt altijd uw weg! Met gratis 100 voor-geïnstalleerde fietsroutes in Nederland.
Meer informatie over dit product
Leden 189,00
Niet leden 209,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Garmin Edge Touring ANWB

De Edge Touring werkt hetzelfde als een GPS-navigatietoestel in uw auto, maar dan met kaarten en functies die speciaal zijn afgestemd op gebruik op de fiets. Of u nu een bepaalde bestemming in gedachten hebt, of alleen een afstand die u wilt rijden, met de Edge Touring vindt u altijd uw weg. U kunt zelfs ritten van andere opzoeken en downloaden op Garmin Connect en Garmin Adventures, of uw eigen ritten delen met anderen.

Zoek locaties en ontvang aanwijzingen
Vooraf geladen Europese fietskaarten op de Edge Touring maken het gemakkelijk om van punt A naar punt B en terug te komen. Voer een adres in of zoek naar nuttige punten en de Edge Touring geeft u afslag-voor-afslag aanwijzingen naar uw bestemming(en). U kunt kiezen uit modi voor fietsen, toerfietsen en mountainbiken om de meest geschikte route voor het type activiteit te berekenen via verharde, onverharde wegen en/of paden.

Met de functie voor rondritten kunt u op de Edge Touring instellen hoe ver u wilt rijden en vervolgens uit drie mogelijke ritten kiezen die u terugbrengen op de plaats van vertrek. Uw toestel maakt het plannen van tussenstops en het vinden van attracties onderweg tot kinderspel.

Zoek ritten en avonturen
Hebt u geen specifieke bestemming in gedachten? Zoek dan naar ritten die anderen hebben geplaatst op Garmin Connect of Garmin Adventures. Download deze naar de Edge Touring voor uw volgende tocht. Pas bestaande tochten aan of stel geheel nieuwe tochten samen en download die vervolgens ook naar uw toestel.

Deel uw eigen ervaringen
De Edge Touring legt vast waar u rijdt, dus u kunt uw tochten uploaden naar Garmin Connect of Garmin Adventures en deze op elk moment opnieuw beleven. Garmin Connect en Garmin Adventures zijn gratis en hier kunt u uw fietsavonturen delen met vrienden, familie en andere fietsers.

Specificaties
EAN: 0753759163570
Merk: Garmin
Afmetingen (lXbXh): 5,1 x 9,3 x 2,5 cm
Dekkingsgebied: Europa
Schermformaat: 2,6 inch (6,6cm)
Activiteit: Fietsen, Wandelen

5 reviews over Garmin Edge Touring ANWB

Schrijf review
Schrijf een review over Garmin Edge Touring ANWB Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Eric
Uw beoordeling
4 5

Prima fiets-GPS

Dit is een prima GPS voor gebruik op de fiets! Heb hiervoor reeds twee andere GPS apparaten versleten en dit is zeker de beste tot nu toe.
Om te beginnen is alle software om op je desktop routes te maken gratis en werkt (in tegenstelling tot vroeger bij garmin) goed. Je kunt thuis routes maken en die naar je GPS uploaden of je kunt van internet mooie routes downloaden en die op je GPS zetten. Gaat prima. Reeds enkele tourtochten in Duitsland zo gereden.
Ook de software om je kaarten te updaten is gratis, net zoals de kaarten zelf (!). Dat zie je wel eens anders! Inderdaad, het updaten van kaarten gaat erg langzaam... duurt vele uren, dus gewoon 's-avonds aanzetten en de volgende ochtend is alles bijgewerkt. Zoals gezegd, de kaarten zijn gratis dus dan mag het even duren ;-) .
Zoals elke GPS moet je wel even wat tijd steken in het leren werken met het apparaat. Er is heel veel mogelijk met dit soort apparaten en dat leer je het beste door proberen. Soms lukt het dan niet, maar dan nog eens proberen of de gebruiksaanwijzing lezen :-) .
Kortom: mooie, compacte GPS met goed scherm en touch-bediening. Accu gaat redelijk lang mee en met een Bosch e-bike kun je met kabeltje de GPS voeden uit de fietsaccu. Updten van kaarten duurt even, maar dat is geen ramp, doe je toch maar enkele keren per jaar.

martijn
Uw beoordeling
2 5

garmin hand gps

voor diegene die wel een nuttige fiets gps zoeken,,,ik gebruik al jaren de garmin e-trex 20. via de website ''freegarmin gps'' kaarten downloaden en gaan.
het heeft mij op de Griekse eilanden al heel veel plezier gebracht.

Louis
Uw beoordeling
4 5

Aanrader

Wat mij betreft goed, eerst wel even wennen hoe je hem instelt, Fietsen-Toerfietsen-Mountenbike, heb je dat eenmaal door dan werkt het perfect (in tegenstelling tot de andere reviews, denk niet goed ingesteld) Gefietst in Frankrijk Vogezen en perfect overal de weg gevonden. Het lijkt of hij niet altijd een logische route neemt maar weet je hoe het apparaat werkt dan wordt er een boel duidelijk.
Ook thuis zelf routes gemaakt en daar gefietst, perfect, klopte als een bus.
Ook handig, alle Nederlandse knooppunten er in gezet na een gratis file van Garmin Waypoint in Notter, top.
Kijk eens op: https://www.gps.nl/fietsnavigatie/review_garmin_edge_touring.html
Daar wordt je veel duidelijk. En ja, updaten duurt lang zoals bij alle Garmin toestellen. Tip: updaten alleen op je PC en later van PC naar Garmin.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina