Garmin eTrex 20x – Wandelnavigatie

SKU# 0753759143299

Garmin
Garmin wandelnavigatie met helder 2,2 inch kleurenscherm en vooraf geladen TopoActive kaarten van Europa.
Meer informatie over dit product
Leden 199,00
Niet-leden 199,00

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Garmin eTrex WE 20X

De eTrex 20x is onze verbeterde versie van de populaire eTrex 20, met hogere schermresolutie en uitgebreid intern geheugen om meer kaarten te kunnen laden. De vooraf geladen Garmin TopoActive ondersteunt en stimuleert allerlei outdoor-activiteiten, zoals hiken, geocachen, fietsen, bergbeklimmen en vissen. De functionaliteit van de eTrex 20x is vergeleken met de eTrex 20 verbeterd, maar gebruiksgemak, betaalbaarheid en legendarische duurzaamheid zijn gehandhaafd.

Route scherp in beeld
De eTrex 20x heeft een verbeterd 65K kleurenscherm van 5,6 cm (2,2 inch), dat ook in zonlicht leesbaar is. De eTrex 20x is duurzaam en waterdicht, en gebouwd om de elementen te trotseren. Het toestel heeft een verbeterde interface, maar de bestendigheid tegen stof, vuil, vocht en water is ongewijzigd.

Gemakkelijk mee te nemen
U kunt uw eTrex 20x zo ongeveer overal installeren met een van de vele compatibele bevestigingssteunen. Gebruik de autohouder en City Navigator NT® kaarten voor afslag-voorafslag aanwijzingen of de robuuste steun voor uw fiets of quad. U kunt het toestel zelfs op een boot installeren wanneer u gaat vissen of een tochtje gaat maken.

De wereld in uw hand
De eTrex kan tegelijk GPS en GLONASS satellieten ontvangen – tot 24 satellieten meer dan met GPS alleen en bovendien wordt uw positie gemiddeld 20% sneller bepaald. Dankzij de ultragevoelige GPS-ontvanger met EGNOS functionaliteit en HotFix satellietprognoses kan de eTrex uw positie snel en nauwkeurig bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien.

Vooraf geladen Garmin TopoActive
eTrex 20x wordt geleverd inclusief de nieuwe Garmin TopoActive* van West-Europa, een perfecte basis voor uw eerste recreatieve activiteit met GPS. De kaart biedt relevante, nuttige informatie voor activiteiten a

Specificaties
Afmetingen (lxbxh): 5,4 x 10,3 x 3,3 cm
Merk: Garmin
Geschikt voor: Wandelen
Intern geheugen: 4 GB
Type batterij: AA
Gewicht (kg): 0,141
Dekkingsgebied: West-Europa
Activiteit: Fietsen
EAN: 0753759143299

2 reviews over Garmin eTrex 20x – Wandelnavigatie

B Hendriksen
3 5

werkt nauwkeurig, naar het heeft een zeer omslachtig menu. heel veel stappen om iets te vinden.

Joop Geelhoed
3 5

Begin december 2019 Garmin eTrex 20x gekocht, deze had wat storingen zoals niet het juiste gemiddelde aangeven en spontaan uitvallen. Terug naar de ANWB winkel dacht ik krijg een andere maar nee hij werd opgestuurd naar Garmin. Drie weken later telefoontje van de ANWB u toestel uw toestel is uit de roulatie en er is een duurdere 30x binnengekomen. Ik dacht dat is best een redelijke service, maar mis net na het sluiten van de stenen winkels van de ANWB i.v.m. corona kijk ik nog eens op de retour bon en tot mijn verbazing bleek ik een refurbished toestel te hebben gekregen. Zowel van de ANWB en Garmin een verzwegen feit. Ik heb voor een nieuw toestel betaald en heb geen nieuwe in mijn bezit.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina