Garmin Nuvi 2599 LMT-D ANWB bundel

SKU# 0753759163556

2 reviews
Geavanceerd, spraakgestuurd GPS navigatiesysteem met 5” scherm, gratis levenslange kaartupdates en digitale verkeersinformatie. Inclusief gratis leren draagtas!
Meer informatie over dit product
Leden 199,00 149,00
Niet leden 219,00
25%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Garmin Nüvi 2599 LMT-D ANWB bundel

De Garmin Nüvi 2599 LMT-D is een geavanceerd navigatiesysteem met ondersteuning voor zoomgebaren en gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange kaartupdates en digitale verkeersinformatie.

ANWB bundel
Exclusief bij ANWB ontvang je een gratis leren draagtas bij je bestelling. Deze wordt automatisch meegestuurd met je bestelling.

Functionaliteiten van Garmin Nüvi 2599 LMT-D

Digital Traffic
Digital Traffic is Garmin's beste, snelle en gratis verkeersinformatie oplossing. Verkeerswaarschuwingen worden naast de kaart weergegeven, zodat je routekaart altijd op het scherm blijft. Ontvang nadere informatie over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn.

Garmin Real Directions
Navigeer met gemakkelijk te begrijpen "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen" op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Span je niet meer in om straatnamen te lezen. In plaats daarvan krijg je duidelijk gesproken aanwijzingen, zoals “Sla na het tankstation linksaf.”

Aanwijzingen op basis van oriëntatiepunten
Rijstrookaanwijzingen met gesproken aanwijzingen zorgt dat je elke afslag en elk kruispunt veilig kunt nemen. In de Bird's Eye knooppuntweergave overzie je de situatie bij kruispunten als het ware van bovenaf. De functie photoReal Knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten en kruisingen op je route, inclusief het omliggende landschap.

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

De Garmin Nüvi 2599 LMT-D kan gebruikt worden in combinatie met de Garmin BC 30 achteruitrijcamera. Met deze achteruitrijcamera heb je volledig zicht op wat er zich achter de auto bevindt bij het achteruitrijden.

Specificaties
EAN: 0753759163556
Merk: Garmin
Aansluitspanning: 12v
Accu duur: 2 uur
Dekkingsgebied: Europa
Geschikt voor: Auto
Schermformaat: 5 inch (12,7cm)
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lxbxh): 13.8 x 8.4 x 1.8 cm
Navigatiesysteem opties: Flitspaalinformatie, Gratis kaartupdates, Rijstrookaanwijzing, Spraakbesturing, Verkeersinformatie

2 reviews over Garmin Nuvi 2599 LMT-D ANWB bundel

Schrijf review
Schrijf een review over Garmin Nuvi 2599 LMT-D ANWB bundel Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Frans Fledderus
Uw beoordeling
4 5

Klantenservice?

Garmin 2599 gekocht via de ANWB. Geregistreerd. Verder kwam het niet. Geen kaart, niets. ANWB gebeld. 28 min. in de wacht en na advies doorverbonden met Garmin. Ook advies en uiteindelijk: stuur maar terug. Via ANWB winkel omgeruild. Prima service. Die ook weer geregistreerd. Kaarten stonden er op maar kreeg direct advies kaarten te downloaden. Uren bezig geweest omdat het niet lukte. Vier keer contact met Garmin gehad waar bij de wachttijden alle keren tussen de 20 en 35 min. waren !! Uiteindelijk toch nog gelukt. Maar de klantenservice is niet op orde en niet op sterkte. Jammer.

Anna van Putten
Uw beoordeling
4 5

Beetje jammer......

De Garmin 2599 aangeschaft, geregistreerd, dezelfde dag direct maar een update doen. Tenslotte ligt het apparaat al wel 'n poosje in magazijn. Met geen mogelijkheid de laatste versie kaarten te downloaden. Geeft steeds aan: er is te weinig schijfruimte. Klantenservice Garmin gebeld. 's avonds. Volgende dag. Alles weer van de computer verwijderd. Alles weer opnieuw. Niet te doen ! Weer klantenservice gebeld. Mail ontvangen. A-4 vol met instructies, voor een eenvoudig mens niet uit te komen. Weer gebeld. Wat bleek nu ? Op de NAVIGÁTIE is te weinig ruimte om de update over te zetten. Er wordt 12 GB gevraagd en er zit maar 7 GB op de navi. Ja sorry meneer, dat wisten wij ook niet. Klantenservice !?
Wat handig ! Voortaan misschien er even bij zeggen ANWB ? Snel mini kaartje van €6,95 gehaald van 16 GB en het leed was verholpen. Wat een ergernis.
En dan zie ik nu dat deze Garmin 2599 ook nog in de reclame is van €199 voor €179 in mei
Toen ging bij mij het licht uit. De navigatie doet het prima, maar de lol was er af.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina