Garmin Vivoactive HR

SKU# 20003296

Geef als eerste een review
GPS smartwatch met hartslagmeter op de pols. Met geïntegreerde sport apps met GPS functies voor o.a. hardlopen, fietsen, zwemmen, golven, skiën en meer.
Meer informatie over dit product
Leden 219,00
Niet leden 269,00

Kleur:
  • Zwart

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Garmin Vivoactive HR

De Garmin Vivoactive HR is een GPS smartwatch met hartslagmeter op de pols. De smartwatch beschikt over geïntegreerde sport apps met GPS functies voor o.a. hardlopen, fietsen, zwemmen, golven, skiën en meer. Hiervoor is geen telefoon(verbinding) vereist.

Meet je hartslag voortdurend
Met Garmin Elevate™ hartslagtechnologie heb je geen borstband nodig, je meet je hartslag op de pols. Op basis van hartslaggegevens zie je exact hoeveel calorieën zijn verbrand en wat het intensiteitsniveau van uw fitnesstrainingen was, zodat inspanningen meer resultaat opleveren.

Houdt alle activiteiten bij
De ingebouwde sport-apps met GPS houden gegevens bij en via smartphone meldingen blijf je op de hoogte. De Vívoactive volgt de hele dag je activiteiten door stappen te tellen en het aantal trappen dat je loopt, maar houdt ook bij hoelang je slaapt en berekend het aantal minuten intensieve oefening. De Vivoactive registreert zelfs automatisch activiteiten als je vergeten bent om op de startknop te drukken. De oplaadbare batterij gaat tot wel 8 dagen mee in de horlogemodus/modus voor activiteiten volgen, of tot 13 uur bij gebruik van GPS.

Inzicht via Garmin Connect
De hele dag synchroniseert¹ vívoactive HR gegevens automatisch met Garmin Connect. De ingebouwde activity tracker in de Vivoactive HR verzamelt informatie en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Dit dagdoel bestaat uit een aantal stappen en een aantal opgelopen trappen. Als je je dagdoel haalt, zal de Vivosmart het dagdoel voor de volgende dag iets verhogen. Haalt je het dagdoel niet, dan stelt de Vivosmart HR+ het dagdoel voor de dag erna lager in om je te stimuleren om het doel wel te behalen.

Specificaties
EAN: 20003296
Afmetingen (lxbxh): 3 x 5,7 x 1,2 cm
Garantie: 2 jaar
Merk: Garmin
Schrijf als eerste een review over Garmin Vivoactive HR Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina