Garmin Vivofit 3

SKU# 20001421

Garmin
De Vivofit 3 is een activity tracker die naast tijd en datum het aantal stappen, de afstand en de verbrande calorieën weergeeft op het verlichte scherm.
Meer informatie over dit product
Leden 89,00 69,00
Niet-leden 99,00

Kleur:
  • Zwart
    Garmin vivofit 3 - zwart

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Garmin Vivofit 3

Garmin Vivofit 3 – Activity tracker met Garmin Move IQ automatische bewegingsdetector De Vivofit 3 is een activity tracker die naast tijd en datum het aantal stappen, de afstand en de verbrande calorieën weergeeft op het verlichte scherm.

Weet hoe u beweegt
Met de ingebouwde Garmin Move IQ bewegingsdetector kan de Vivofit 3 verschillende activiteiten automatisch vastleggen zoals wandelen, hardlopen, fietsen en zwemmen. De Vivofit 3 herkent wanneer uw beweging verandert en legt je activiteit automatisch vast in Garmin Connect.

Persoonlijk dagdoel
De Vivofit 3 verzamelt informatie over je huidige activiteitenniveau en wijst vervolgens een haalbaar dagdoel toe. Als je je dagdoel haalt, zal de Vivofit 3 het dagdoel voor de volgende dag iets verhogen om je te stimuleren om meer te bewegen. Haal je het dagdoel niet, dan stelt de Vivofit het dagdoel voor de dag erna lager in om je te stimuleren om het doel wel te behalen. Zo helpt de Vivofit 3 je op weg naar een gezondere manier van leven.

Blijf bewegen
Uit onderzoek is gebleken dat lange perioden van inactiviteit, zoals werken aan een bureau, ertoe leiden dat je lichaam minder vet verbrandende enzymen produceert. Je kunt dit effect tegengaan door de hele dag door regelmatig een klein stukje te lopen. Je verliest dan misschien wel eens de tijd uit het oog en vergeet om te bewegen, maar dat overkomt de Vívofit 3 niet. Als je een uur niet hebt bewogen, wordt een rode bewegingsbalk weergegeven op het scherm die steeds groter wordt als je te lang stil zit. Loop een paar minuten rond om de balk te resetten.

Altijd aan
De Vívofit 3 houdt je vooruitgang 24 uur per dag en 7 dagen per week bij en kan langer dan een jaar aanblijven zonder een nieuwe batterij te moeten plaatsen. Als je naar bed gaat houdt de Vivofit 3 automatisch je rust bij. Op Garmin
Specificaties
Merk: Garmin
Garantie: 2 jaar
EAN: 20001421

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina