GasStop

SKU# 8719326036113

13 reviews
De GasStop gasfleszekering schakelt direct automatisch de toevoer van gas uit in het geval van een groot lek of falend systeem. Controleer daarnaast snel en gemakkelijk het gasniveau van de gasfles.
Meer informatie over dit product
Leden 39,99 35,00
Niet leden 42,50
12%korting

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

GasStop

Met de GasStop gasfleszekering barbecue je veiliger! Gebruik onderweg gas en ervaar het comfort van thuis ook op de camping. Ga ook veiliger op weg met een GasStop gasfleszekering en controleer snel en gemakkelijk het gasniveau van de gasfles.

Elke GasStop is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit. Deze gasfleszekering wordt zorgvuldig gefabriceerd, onafhankelijk getest volgens de laatste technologie en voldoet aan ISO en EN normen. GasStop is geschikt voor propaan gasflessen met een 21.8mm LH aansluiting (bekend als Din-Aansluiting)

GasStop gasfleszekering met diverse functies

De GasStop is een handig hulpmiddel. Heb je een gasfles op je boot, terras of in huis? GasStop zal de veiligheid vergroten voor de vele typen gassystemen*. Welk systeem je ook gebruikt, GasStop zal een goed en veilig gevoel geven. Met diverse functies zoals:

100% noodstop
In het geval van een groot lek of falend systeem schakelt GasStop onmiddellijk en automatisch de toevoer van gas uit.

Praktische gasflesindicator
De indicator laat precies weten wanneer het gas bijna op is, zodat je tijdig de gasfles kan laten bijvullen.

Lektester
Gebruik GasStop ook voor het testen op kleine lekken. Controleer altijd je gasinstallatie om er zeker van te zijn dat deze lekvrij is.

Technisch hoogstaand koppelstuk
Elke GasStop is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit, zorgvuldig gefabriceerd en getest volgens de laatste technologie.

Hoe gebruik je de GasStop?

• GasStop op gasfles aansluiten
• GasStop stevig aandraaien
• Gasdrukregelaar (een normale gasdrukregelaar gebruiken géén EFV gasdrukregelaar) en toestel aansluiten
• 4-6 keer drukken om gasstroom op gang te brengen.

* Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door.

Specificaties
EAN: 8719326036113
Garantie: 5 jaar
Activiteit: Kamperen

13 reviews over GasStop

Schrijf review
Schrijf een review over GasStop Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Ernst
Uw beoordeling
1 5

Gemiste kans

Hoewel heel veel kampeerders de blauwe campinggasflessen gebruiken, merk ik dat daar weinig aandacht voor is. Een overzicht van gasvuladressen in Europa geldt bijv. alleen propaan. Over butaan bestaat er geen overzicht. Ook deze gasstop meter blijkt alleen geschikt voor propaan. Weer niet voor de blauwe campinggasflessen met butaan. Wederom een gemiste kans.

Marc
Uw beoordeling
5 5

Aanbeveling

Geweldig product, ga er nog eentje kopen. Een zeer nuttige aanvulling op de veiligheid van caravans en eenvoudig te monteren.

Mulder
Uw beoordeling
5 5

Veiligheid

Dit is zeker een goed ontworpen en geconstrueerde noodafsluiter. Ik voel me een stuk veiliger nu ik deze heb aangebracht op mijn camper. Heel handig dat je ook een kleine lek test kan doen. Snelle levering overigens.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina