GasStop

SKU# 8719326036113

10 reviews
De GasStop gasfleszekering schakelt direct automatisch de toevoer van gas uit in het geval van een groot lek of falend systeem. Controleer daarnaast snel en gemakkelijk het gasniveau van de gasfles.
Meer informatie over dit product
Leden 39,99
Niet leden 42,50

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

GasStop

Met de GasStop gasfleszekering barbecue je veiliger! Het gebruik van gas onderweg is een ideale manier om het comfort van thuis ook op de camping te ervaren. Ga ook veiliger op weg met een GasStop gasfleszekering en geniet tevens van het voordeel om snel en gemakkelijk het gasniveau van de gasfles te controleren. Elke GasStop is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit. Deze gasfleszekering wordt zorgvuldig gefabriceerd, onafhankelijk getest volgens de laatste technologie en voldoet aan ISO en EN normen. GasStop is geschikt voor propaan gasflessen met een 21.8mm LH aansluiting (bekend als Din-Aansluiting)

GasStop gasfleszekering met diverse functies

De GasStop is een handig hulpmiddel. Heb je een gasfles op je boot, terras of in huis? GasStop zal de veiligheid vergroten voor de vele typen gassystemen*. Welk systeem je ook gebruikt, GasStop zal een goed en veilig gevoel geven. Met diverse functies zoals:

 • 100% noodstop
  In het geval van een groot lek of falend systeem zal GasStop onmiddellijk en automatisch de toevoer van gas uitschakelen.
 • Praktische gasflesindicator
  De indicator laat precies weten wanneer het gas bijna op is, zodat je tijdig de gasfles kan laten bijvullen.
 • Lektester
  GasStop kan ook worden gebruikt voor het testen op kleine lekken. Controleer altijd je gasinstallatie om er zeker van te zijn dat deze lekvrij is.
 • Technisch hoogstaand koppelstuk
  Elke GasStop is gemaakt van materialen met de hoogste kwaliteit. Zorgvuldig gefabriceerd en getest volgens de laatste technologie.

Hoe gebruik je de GasStop?

 1. GasStop op gasfles aansluiten
 2. GasStop stevig aandraaien
 3. Gasdrukregelaar (een normale gasdrukregelaar gebruiken géén EFV gasdrukregelaar) en toestel aansluiten
 4. 4-6 keer drukken om gasstroom op gang te brengen.

 

*Lees eerst de gebruiksaanwijzing goed door.

Specificaties
EAN: 8719326036113
Garantie: 5 jaar
Activiteit: Kamperen

10 reviews over GasStop

Schrijf review
Schrijf een review over GasStop Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
M.K. Hendriks
Uw beoordeling
5 5

Kooptip

Hallo ANWB
Een vriend van mij had eentje gekocht bij de ANWB winkel ik ben toen zelf ook direct eentje gaan kopen Daar werd ik zeer vriendelijk door een dame geholpen en werd mij goed uitgelegd hoe dit veiligheidsproduct voor gasflessen werkt en dat je ook de kleinste lekken kan vinden Met gas wil ik niets aan het toeval overlaten met gas kan het mij niet veilig genoeg Uit veiligheidsoogpunt zou iedereen zo'n ding moeten hebben. Super ding van Super kwaliteit, bedankt ANWB!

T.Kamerbeek
Uw beoordeling
1 5

Gasstop

Ik heb 2 st. gasstops aangeschaft voor mijn lpg gastanks in de camper.
Ik heb hetzelfde probleem als Dhr Taselaar nl., de wijzer van de gasstop geeft bij volle tanks bijna leeg aan. De wijzer staat bijna onder in het groene vlak.
Allebij de gasstops geven hetzelfde aan.Ik zal de ANWB in kennis stellen van dit probleem,misschien weet de fabriek een oplossing. Zo niet dan stuur ik ze retour.

Paul
Uw beoordeling
5 5

Top product

Dit is zo'n uitvinding waarvan je denkt, waarom was dit er niet eerder. Je draait hem zo op de gasfles en dat je kunt zien hoe vol de fles zit is ook erg handig.
Hij ziet en voelt heel duurzaam.
Ik raad iedereen die een gasfles gebruikt aan dit te gebruiken. Liever een paar tientjes investeren, dan de gevolgen van een ontplofte gasfles.

Webwinkel contact & service

€ 5.- Cadeautegoed

Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB.

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina