Veilig en vertrouwd winkelen in onze ANWB winkels. Bekijk hier de Coronamaatregelen.

Gazelle Ion 400 PMU4 Fietsaccu

SKU# 8717144600165

• Gratis pechhulp voor je fiets
• 2 jaar garantie
• Originele fietsaccu

Meer informatie over dit product
Leden 514,00
Niet-leden 564,00

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 30,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Ion 400 PMU4 Fietsaccu

ION fietsaccu’s zijn gemaakt voor het ION motorsysteem. Dit systeem is gebruikt in verschillende populaire fietsmerken zoals Sparta, Batavus en Koga. Deze originele Ion fietsaccu bestaat in een aantal verschillende capaciteitsniveaus. De 300, 400, 500 en 600 kunt u daarom onderling verwisselen. Hoe groter het getal, hoe meer capaciteit en actieradius de accu biedt. De ANWB biedt alleen de 400 aan. Deze accu biedt een capaciteit van 11,6 Ah. Je plaatst de accu in de bagagedrager. Het achterlicht wordt niet bijgeleverd bij de nieuwe accu. Dit kan worden overgezet naar uw nieuwe accu.

Actieradius van de accu

Deze accu biedt een actieradius tot maximaal 80 km. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren zal de actieradius verschillen. Onder andere snelheid, gewicht, temperatuur en wegdek zijn van invloed op de actieradius.

Past de fietsaccu?

Deze Ion 400 fietsaccu past op verschillende ebikes van Sparta, Koga en Batavus. ANWB heeft een handige keuzehulp ontwikkeld waarmee je binnen een paar stappen weet of de fietsaccu past.

LET OP! Wij raden aan om de installatie van dit product door een professional te laten doen. Nadat de accu is ingebouwd moet deze via de computer aan de fiets gekoppeld worden. Als de accu niet gekoppeld wordt zal deze na een aantal kilometer uitvallen. Voor het koppelen hebt u altijd een dealer nodig. Overleg daarom voor aanschaf van deze accu met uw fietsenwinkel of dit mogelijk is.

Gratis pechhulp voor je ebike

Bij aanschaf van een ANWB fietsaccu mag je een jaar lang gratis gebruik maken van Wegenwacht Fiets Service. Bij pech komt er dan een fietswegenwacht naar je toe om je snel weer op weg te helpen. Of je nu een lekke band hebt, een kapotte ketting of accuproblemen. Je ontvangt bij de fietsaccu in de doos een flyer met een unieke code.

Merk ION
Voltage 36
Capaciteit 11
Specificaties
EAN: 8717144600165

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina