GoPro HD Camera HERO3+ Motor

SKU# 10801409

Geef als eerste een review
HD action cam. Opnemen tot 120 frames per seconde.
Meer informatie over dit product
Leden 0,00
Niet leden 0,00


1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

GoPro HD Camera HERO3+ Motor. Bestel HD camera’s online bij ANWB

De GoPro HERO3+ Motor is een HD action camera. Dit HERO3+ model is 20% kleiner en lichter dan zijn voorganger de HERO3 en daardoor nog gemakkelijker mee te nemen. Deze GoPro action cam heeft ook een verbeterde WiFi module waardoor het overzetten van gegevens nog sneller gaat. De HERO3+ is ontworpen voor het opnemen van een verscheidenheid aan avontuurlijke sporten. De camera legt 4K, 2.7K, 720p, 1440p en 1080p Full HD -video vast. Bestel uw GoPro HD Camera HERO3+ Motor direct online bij ANWB.

GoPro HD Camera HERO3+ Motor - Action cam voor sporters

De GoPro HD Camera HERO3+ Motor ondersteunt zowel NTSC als PAL video-systemen en kan opnemen tot 120 frames per seconde bij opnamen in 720p -modus. Voor stilstaande beelden maakt de GoPro HERO3+ 12 megapixel foto's met een maximale burst rate van 30 beelden per seconde. De GoPro HERO3+ wordt geleverd met de GoPro WiFi -afstandsbediening en het is compatibel met de optionele LCD Touch BacPac en Battery BacPac (beide afzonderlijk verkrijgbaar). De WiFi -afstandsbediening heeft een bereik van maximaal 180 meter en is bovendien waterdicht tot 3 meter. Met de afstandsbediening is het mogelijk om 50 verschillende GoPro camera's te bedienen.

GoPro HD Camera HERO3+ Motor - Action cam voor sporters

De HERO3+ camera is voorzien met een ultra groothoeklens, een low-light beeldsensor en een microSD- kaartslot die kaarten van maximaal 64GB ondersteunt. De ingebouwde mono microfoon zorgt voor de geluidsopname waarbij het mogelijk is om een optionele externe microfoon aan te sluiten met een 3.5mm jack aansluiting. Voor de best mogelijke opname heeft de GoPro HERO3+ handige functies waaronder Looping Video, Continu Foto, witbalans en Protune modus. Ook ondersteunt het panorama SuperView foto's en kunnen e

Specificaties
EAN: 10801409
Kleur: Zwart
Merk: GoPro
Schrijf als eerste een review over GoPro HD Camera HERO3+ Motor Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina