Groot handboek Aziatisch koken

SKU# 9789044728545

Geef als eerste een review
Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met...

Meer informatie over dit product
Leden 24,95
Niet leden 24,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus.

Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen. Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!
Specificaties
EAN: 9789044728545
Aantal pagina's: 416
Schrijf als eerste een review over Groot handboek Aziatisch koken Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina