Het nieuwe Europa van Michael Palin

SKU# 9789026322686

Geef als eerste een review
Michael Palin maakte al een reis rond de wereld in 80 dagen, reisde van pool tot pool...
Meer informatie over dit product
Leden 20,95
Niet leden 20,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Michael Palin maakte al een Reis rond de wereld in 80 dagen, reisde Van pool tot pool, De cirkel rond, In het spoor van Hemingway, door de Sahara en over de Himalaya. Dit keer blijft hij dichter bij huis: Het nieuwe Europa van Michael Palin is het verslag van de rondreis die hij maakte voor de BBC, langs 21 landen in Midden- en Oost-Europa. `Het Nieuwe Europa is een eyeopener, zegt Palin. `Ik ben diep onder de indruk geraakt van de rijkdom en de verscheidenheid in landschap, taal, cultuur en tradities. Maar naast alle verschillen is er ook veel wat ons Europeanen bindt: onze geschiedenis, onze manier van leven. Het idee van één Europa is voor het eerst in mijn leven iets voor mij gaan betekenen. In Het nieuwe Europa van Michael Palin, gebaseerd op zijn dagboek­aantekeningen en geïllustreerd met prachtige foto s van Basil Pao, doet Palin op zijn bekende en charmante manier verslag van een rondreis vol bijzondere belevenissen en verrassende ontmoetingen.
Specificaties
EAN: 9789026322686
Aantal pagina's: 381
Schrijf als eerste een review over Het nieuwe Europa van Michael Palin Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina