Historische fietsatlas 1

SKU# 9789058816252

Dwalen op de fiets in heden en verleden.
Meer informatie over dit product
Leden 14,99
Niet-leden 19,50

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie

Historische fietsatlas

In deze bijzondere atlas zijn de netwerken van fietsknooppunten van nu geprojecteerd op het landschap van anderhalve eeuw geleden. Hoe zag het landschap er vroeger uit? Wat is er nog? Wat is verdwenen? Wat is nieuw? De gebruikte atlas dateert uit de beginjaren van het binnenlands toerisme (1868), nog vóór de oprichting van de ANWB. Met deze kaarten herken je oude lijnen in het landschap, die op gewone, moderne fietskaarten vrijwel ontbreken en waaraan je gemakkelijk voorbij ziet. Zoals bijvoorbeeld oude beeklopen, zomerdijken, verdedigingswerken. Met deze atlas wordt elke fietstocht een ontdekkingsreis!

De kaart toont de situatie van 1868 in zwart, met de toenmalige plaatsnamen. Met geel en rood zijn de moderne trajecten en knooppunten transparant over de kaart heen gedrukt, zonder het originele kaartbeeld aan te tasten. De nummers van de knooppunten zijn wit in het kaartbeeld uitgespaard. Vaak volgen de moderne navigatielijnen gewoon de oude wegen, soms wijken ze daarvan af. Vertrouw steeds op de bewegwijzering: door het volgen van de aangegeven nummers kunt u uw eigen combinatie maken van historische situaties en verrassend nieuwe inrichting van het land. Vind uw eigen weg door de geschiedenis!
Specificaties
Afmetingen (lxbxh): 170 x 230 mm
Thema: Fietsen
Categorie: Fietsgids
Verschijningsdatum: Oktober 2016
Binding: Paperback
ISBN: 9789058816252
Land: Nederland
Continent: Europa
Aantal pagina's: 160
EAN: 9789058816252

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina