Historische fietsatlas 1

SKU# 9789058816252

Geef als eerste een review
Dwalen op de fiets in heden en verleden.
Meer informatie over dit product
Leden 14,99
Niet leden 19,50

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Historische fietsatlas

In deze bijzondere atlas zijn de netwerken van fietsknooppunten van nu geprojecteerd op het landschap van anderhalve eeuw geleden. Hoe zag het landschap er vroeger uit? Wat is er nog? Wat is verdwenen? Wat is nieuw? De gebruikte atlas dateert uit de beginjaren van het binnenlands toerisme (1868), nog vóór de oprichting van de ANWB. Met deze kaarten herken je oude lijnen in het landschap, die op gewone, moderne fietskaarten vrijwel ontbreken en waaraan je gemakkelijk voorbij ziet. Zoals bijvoorbeeld oude beeklopen, zomerdijken, verdedigingswerken. Met deze atlas wordt elke fietstocht een ontdekkingsreis!

De kaart toont de situatie van 1868 in zwart, met de toenmalige plaatsnamen. Met geel en rood zijn de moderne trajecten en knooppunten transparant over de kaart heen gedrukt, zonder het originele kaartbeeld aan te tasten. De nummers van de knooppunten zijn wit in het kaartbeeld uitgespaard. Vaak volgen de moderne navigatielijnen gewoon de oude wegen, soms wijken ze daarvan af. Vertrouw steeds op de bewegwijzering: door het volgen van de aangegeven nummers kunt u uw eigen combinatie maken van historische situaties en verrassend nieuwe inrichting van het land. Vind uw eigen weg door de geschiedenis!
Specificaties
EAN: 9789058816252
Afmetingen (lxbxh): 170 x 230 mm
Thema: Fietsen
Categorie: Fietsgids
Binding: Paperback
ISBN: 9789058816252
Aantal pagina's: 160
Schrijf als eerste een review over Historische fietsatlas 1 Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina