Hövding Fietsairbag

SKU# 20001619

4 reviews
Revolutionaire airbag met schokabsorberende capaciteit!
Meer informatie over dit product
Leden 269,00
Niet leden 299,00

Kleur:
Maat:

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Hövding Fietsairbag

Hövding Fietsairbag biedt bescherming terwijl je fietst en dient uitgeschakeld te worden wanneer je niet fietst. Hövding biedt veruit de beste schokabsorberende capaciteit van alle fietshelmen ter wereld en is een praktisch en discreet accessoire dat je gemakkelijk mee neemt. De Hövding zet je niet op je hoofd, maar draagt deze als een kraag rond de hals. De kraag bevat een airbag die uitvouwt en het hoofd beschermt bij een fietsongeval door het waarnemen van je bewegingspatroon. De airbag blaast op tijdens extreme bewegingen wanneer hij is ingeschakeld. Het al of niet opblazen wordt aangestuurd door sensoren die abnormale bewegingen van de fietser waarnemen.

VOOR WIE?
De airbag is goedgekeurd als fietshelm voor volwassenen, dat is mensen vanaf 15 jaar.
De Hövding is geschikt voor hoofdgrootte (omtrek) 52-59 cm (20,5-23,5”) en voor halsafmetingen tot maximaal 45 cm (17,7”) in omtrek.

De maat is afhankelijk van je nekomtrek:
* Tot 36 cm nekomtrek is small de beste keuze
* Tussen 34 en 42 cm nekomtrek kies je de maat medium.
* Als je meer dan 42 cm nekomtrek hebt, kies dan de maat large.

Is je nekomtrek tussen de 34 en 36 cm?
* Kies small als je een lange nek hebt en/of een strakke halskraag verkiest.
* Kies medium als je een korte nek hebt en/of een losse halskraag verkiest.

WANNEER?
De Hövding is uitsluitend bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met standaardfietsen binnen en buiten de stad, maar geen extreme fietssporten en andere activiteiten. Hövding is ook niet bedoeld om gebruikt te worden in combinatie met speciale fietsen zoals éénwielers, tandemfietsen, BMX-fietsen, ligfietsen, enz. De Hövding kan gebruikt worden op een racefiets, maar is ergonomisch geoptimaliseerd voor een meer rechtopzittende houding.

Lees hier meer over de Hövding

Specificaties
EAN: 20001619
Activiteit: Fietsen
Garantie: 2 jaar
Afmetingen (lXbXh): 190 x 190 x 190 mm
Gereedschapsloze bevestiging: Ja

4 reviews over Hövding Fietsairbag

Schrijf review
Schrijf een review over Hövding Fietsairbag Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Janssen
Uw beoordeling
5 5

Hövding Fietsairbag

Ik gebruik deze Hövding Fietsairbag nu 5 jaar.
Bij mij is deze Hövding Fietsairbag twee maal in actie gekomen.
De eerste keer doordat ik struikelde en languit voorover viel. Het ging zo snel en onverwacht dat ik mij niet kon opvangen met mijn handen. Door de airbag hebben mijn neus en gezicht de grond niet geraakt.

De tweede keer dat de airbag in actie kwam was nadat ik alsnog geen voorrang kreeg op een rotonde. Om een aanrijding te voorkomen maakte ik een noodstop. Met als gevolg dat ik onderuit ging en de airbag afging en mijn hoofd beschermde.

R.M. van Dieren
Uw beoordeling
5 5

Mevrouw

Na enige twijfel i.v.m. de dure aanschafprijs getwijfeld, maar in de hectiek van deze alledag (ook op fietspaden) toch gekozen voor veiligheid.
Ik heb mijn Hövding vandaag via jullie webshop binnen gekregen. 1ste indruk is prima. Met mijn ANWB-fietsverzekering is hij zonder verhoging van de premie uitstekend meeverzekerd bij beschadiging door een val etc.
Verder is hij ook nog eens via mijn ANWB reisverzekering mee verzekerd. In dit geval kan ik veilig 'zonder kleffe helm' lekker fietsen zonder mij zorgen te maken dat ik bij de 1ste beste val meteen mijn geld kwijt ben.

Magda van den Branden
Uw beoordeling
5 5

Terug fietsen

Ik heb al 2,5 jaar een chordoom (Clivis Schedelbasis). Mocht niet fietsen i.m.met vallen en dan zou ik verlamd zijn!
Ik miste mijn fiets zo. Tot iemand mij op de fietsairbag wees. Gelijk besteld, wat een uitkomst!
Geweldig, eindelijk terug na wat oefenen fietsen. Genezen zal ik nooit, maar mijn fiets pakken ze nu niet meer af!!! Ontwerpers bedankt. Magda

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina