How to Avoid the Other Tourists How to avoid the other touri

SKU# 9789082372519

Geef als eerste een review
How to Avoid the Other Tourists - Curacao is een alternatieve, onafhankelijke en...
Meer informatie over dit product
Leden 14,95
Niet leden 14,95

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
How to Avoid the Other Tourists - Curacao is een alternatieve, onafhankelijke en volledig geïllustreerde tour guide die de minder bekende bezienswaardigheden van Curacao onder de aandacht brengt. De Engelstalige gids laat zien dat Curacao meer te bieden heeft dan zon, zee en strand. Door middel van wandelroutes en dagtripjes met de auto krijgt de toerist handvatten aangereikt om de verschillende buurten van Willemstad te ontdekken en de veelzijdigheid van het eiland in zijn geheel te aanschouwen. Er bestaan tientallen, zo niet honderden reisgidsen over Curacao. Deze reisgidsen zijn vaak vormgegeven met dertien in een dozijn foto's en idem tekst. How to Avoid the Other Tourists - Curacao pakt het anders aan: de bezienwaardigheden zijn veelal onbekend, de gids is opgemaakt uit illustraties in plaats van foto's en is ludiek geschreven. How to Avoid the Other Tourists - Curacao heeft zichzelf ten doel gesteld om de toerist Curacao op een andere manier te leren kennen. Een toerist heeft geen moeite om het strand te vinden, maar wat als deze toerist op zoek is naar wat meer avontuur dan het huren van een strandbedje? Het concept How to Avoid the Other Tourists is een initiatief van Nina van der Weiden (1989). Nina is een politicoloog met een grote interesse voor duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling. Voor deze editie over Curacao heeft ze samengewerkt met een expert op het gebied van de voormalige Nederlandse Antillen, Annefleur Siebinga (1988). Annefleur is een culturele econoom die is afgestudeerd op hoe de UNESCO-status van Willemstad het toerisme op het eiland beïnvloed. Ze heeft zowel op Aruba als Curacao gewoond en gewerkt.
Specificaties
EAN: 9789082372519
Aantal pagina's: 156
Schrijf als eerste een review over How to Avoid the Other Tourists How to avoid the other touri Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina