Human Nature koffer Shima L

SKU# 20009215

6 reviews
Grote koffer met harde buitenkant. Met geïntegreerd TSA cijferslot én geïntegreerde digitale weegschaal, anti-diefstal rits en vier 360 graden roterende wielen.
Meer informatie over dit product
Leden 129,00 103,20
Niet leden 139,00
20%korting

Kleur:
  • Blauw
    Human Nature koffer Shima L
  • Beige
    Human Nature koffer Shima L
  • Licht groen
    Human Nature koffer Shima L

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Human Nature koffer Shima L

Human Nature koffer Shima L is voorzien van handige snufjes die reizen nog makkelijker maken. Deze grote koffer met harde buitenkant is ruim genoeg om alles voor een lange vakantie mee te nemen. De koffer heeft een geïntegreerde weegschaal, vier wielen die 360 graden kunnen draaien, een geïntegreerd TSA slot en KCC anti-diefstal rits, een stevige trekhendel, een handvat aan de boven- en zijkant en een gevoerd interieur met pakbanden.

Koffer met TSA slot en KCC anti-diefstal rits

TSA slot
Human Nature koffer Shima L heeft een cijferslot dat door TSA geaccepteerd en erkend is. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden beschikken over een speciale lopersleutel waarmee ze het slot kunnen openmaken zonder het te beschadigen. Na een inspectie kan het slot weer gesloten worden zodat uw spullen ook de rest van de reis veilig zijn opgeborgen.

KCC anti-diefstal rits
Daarnaast heeft koffer Shima L een KCC anti-diefstal rits zodat je zeker weet dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Een KCC anti-diefstal rits heeft dubbele tandjes waardoor er niets tussen gezet kan worden om de rits open te breken.

Geïntegreerde digitale weegschaal

Human Nature koffer Shima L heeft een geïntegreerde digitale weegschaal zodat je altijd weet hoeveel je meeneemt. Zeker wanneer je langer op reis gaat en de airline een maximum gewicht hanteert is het handig om exact te weten hoeveel je koffer weegt.

360 graden roterende wielen

Human Nature koffer Shima L is makkelijk te rijden dankzij de 4 wielen. Door de 360 graden roterende wielen draait de koffer gemakkelijk mee.

Specificaties:

• Afmetingen: 52 x 29 x 77 cm
• Gewicht: 4,8 kg
• Inhoud: 80-100 liter

Schade aan je koffer? Klik hier voor de garantiebrief.
lichtgewicht
Specificaties
EAN: 20009215
Bagageslot: TSA Cijferslot
Inhoud (l): 80 l - 100 l
Garantie: 1 jaar
Afmetingen (lXbXh): 52 x 29 x 77 cm
Aantal wielen: 4
Kleur: Zwart
Buitenkant koffer: Hard
Merk: Human Nature

6 reviews over Human Nature koffer Shima L

Schrijf review
Schrijf een review over Human Nature koffer Shima L Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
I.Gaster
Uw beoordeling
1 5

koffer na 1x vliegen kapot

In jan 2018 aangeschaft. Mooie kleur, goed draaibare wielen. Helemaal blij. Net terug van vakantie Italië waar koffer op heenreis al enorme deuk op hoek opliep. Bij terugreis is deuk opengescheurd tot een gat. Koffer totaal onbruikbaar. waardeloos.

B. Slotboom
Uw beoordeling
2 5

Koffer erg snel kapot

Koffer in juli 2017 aangeschaft. Erg handig dat er een ingebouwde weegschaal in zit, deze weegt ook heel nauwkeurig! Echter is de koffer helaas tijdens de tweede vakantie, op de heenreis kapot gescheurd. Nu weet ik dat ze op het vliegveld niet heel voorzichtig met koffers omgaan, maar je verwacht dat wanneer je een koffer van deze prijsklasse koopt dat hij tegen een stootje zou moeten kunnen...

D.Kuijt
Uw beoordeling
1 5

Koffer snel kapot

Tijdens de tweede vliegvakantie komen beide koffers die wij gekocht hebben kapot terug. Een koffer heeft een scheur/breuk bij de ander zit een kompleet gat op een hoek van de koffer en is daardoor niet meer te gebruiken. Koffers zijn zeer kwetsbaar en waren nog geen jaar oud.

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina