I love the seaside Frankrijk

SKU# 9789057678226

Geef als eerste een review
'I Love the Seaside' combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen.
Meer informatie over dit product
Leden 19,99
Niet leden 19,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

I love the seaside Frankrijk

I Love the Seaside - de eerste reisgids langs de Atlantische kust

'I Love the Seaside' combineert het beste van twee werelden: reizen en surfen. Iedereen die ofwel zelf surft, een partner of familielid heeft die surft, of gewoonweg van de zee houdt, heeft met deze gids een kompas langs de Atlantische Oceaan in handen. Een boek voor alle zee- en surf liefhebbers, met de beste tips rondom de bekende surf spots langs de kust van Frankrijk, Spanje en Portugal. Dus niet alleen de surf spots zelf: wat deze gids uniek maakt is dat juist de omgeving van de spots wordt beschreven; de makers selecteerden de leukste adressen om te slapen, eten, drinken - plekken die met hart en ziel gerund worden. Ook vind je volop andere activiteiten zoals yoga, hike en bike routes, SUP, kajak, paardrijden, wijnproeven en meer. Je leest verhalen van 'seaside locals', lokale recepten en food facts en de sfeer van de plek wordt duidelijk beschreven.

Dus zelfs als je niet surft, maar wel graag op vakantie gaat langs de seaside, haal je de tofste adresjes en info uit deze gids. De gids is gemaakt door surfers, voor surfers, maar bovenal met liefde voor de zee.

Deze Engelstalige gids is het eerste boek van deze auteurs, dat ze met crowdfunding hebben gerealiseerd.

I Love the Seaside is een 384 pagina's tellende, full colour, Engelstalige gids vol inspirerende fotografie die de sfeer van de plekken en surf-lifestyle perfect weerspiegelen.

Specificaties
EAN: 9789057678226
Continent: Europa
ISBN: 9789057678226
Land: Frankrijk
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Categorie: Landgids
Afmetingen (lXbXh): 191 x 141 x 23 mm
Schrijf als eerste een review over I love the seaside Frankrijk Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina