I love the seaside Spanje

SKU# 9789057678233

1 review
Laat je inspireren en ga op reis! I love the seaside Spanje beschrijft een ultieme roadtrip van bijna 3000 kilometer langs de Atlantische kust van Spanje.
Meer informatie over dit product
Leden 19,99
Niet leden 19,99

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

I love the seaside Spanje

Dit boek gaat over de kust. Dat mag duidelijk zijn. Het gaat over elk onderdeel ervan. Het gaat over reizen langs de kust, de oceaan zelf, het strand, steden en dorpen, over mensen langs de zee. Zo kom je helemaal in stemming voor je op reis gaat. I love the Seaside is de perfecte gids langs de Atlantische kust van Spanje. Laat je inspireren en ga op reis! In dit boek krijg je bijna drieduizend kilometer kust voorgeschoteld. Klif na klif, heuvel na heuvel, via landtong en schiereiland, baai na baai; de Spaanse Atlantische kust is grilliger dan een wild paard.

I love the Seaside neemt je mee door Noord-Spanje; van Baskenland, over de groene heuvels van Cantabrië, de bergen in Asturië en langs de grillige kust van Noord- naar West- Galicië. En dan pikken we in het zuiden nog een klein stukje Andalusië mee. Je hoeft natuurlijk niet dezelfde route te volgen, je kunt hier en daar aanhaken, je eigen richting kiezen, een hoofdstuk overslaan of alvast thuis op de bank wegdromen over je volgende trip. Jarenlang reizen de auteurs van I love the Seaside al langs de kust van Spanje.

Telkens weer ontdekken ze mooie plekjes, prachtige stranden, overweldigende natuurparken, hippe steden en dorpen vol historie. Of het nu aan de zonnige Costa de la Luz in Andalusië is, in de verre uithoeken van Galicië of het groene Asturië, Cantabrië en Baskenland; altijd ontmoeten ze interessante kustbewoners met een verhaal, een winkel, guesthouse of hotel, een goed initiatief of gewoon veel tips. Ze hebben het tot hun missie gemaakt de reiziger en de local aan elkaar voor te stellen en je te laten zien wat er allemaal te beleven is langs de Atlantische Oceaan.
Ook verkrijgbaar: I love the Seaside Frankrijk & I love the Seaside Portugal.

Specificaties
EAN: 9789057678233
Continent: Europa
ISBN: 9789057678233
Land: Spanje
Thema: Reizen en talen
Binding: Paperback
Categorie: Landgids
Afmetingen (lxbxh): 190 x 143 x 23 mm

1 review over I love the seaside Spanje

Schrijf review
Schrijf een review over I love the seaside Spanje Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
Liza Jazenko
Uw beoordeling
5 5

Geweldige duidelijke en mooie reisgidsen

De mooiste aparte plekken worden aangegeven, de lonelyplanet voor natuur en rustzoekers die van strand en golven houden, maar ook een gezellig en of rustige plek willen om te recreëren , kortom een supergids die bij geen enkele surfer of natuurmens mag ontbreken!!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina