In de voetsporen van Rembrandt

SKU# 9789018045531

Geef als eerste een review
350 Jaar na zijn overlijden is Rembrandt nog steeds een van de meest geliefde kunstenaars ter wereld. In de voetsporen van Rembrandt neemt je mee op een tocht langs zijn leven: van de straten in Leiden waar hij als kind speelde tot aan de Amsterdamse kerk waar hij zijn laatste rustplaats vond.
Meer informatie over dit product
Leden 14,49
Niet leden 14,99

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

In de voetsporen van Rembrandt neemt je mee op ontdekkingsreis door het land van Nederlands grootste kunstenaar. In acht wandel- en fietsroutes verken je het landschap en de roemruchte steden van de Gouden Eeuw door de ogen van Rembrandt en zijn leerlingen. Je bezoekt intieme hofjes, stoere stadspoorten en imposante grachtenpanden en je leest over de intrigerende verhalen die achter deze gebouwen schuilgaan. De routes, opgesteld door drie kunsthistorici gespecialiseerd in de schilderkunst van de Gouden Eeuw, sturen je ook de musea in, om werk van Rembrandt en zijn beroemde tijdgenoten in het echt te zien.

350 Jaar na zijn overlijden is Rembrandt nog steeds een van de meest geliefde kunstenaars ter wereld. In de voetsporen van Rembrandt neemt je mee op een tocht langs zijn leven: van de straten in Leiden waar hij als kind speelde tot aan de Amsterdamse kerk waar hij zijn laatste rustplaats vond. De acht routes in deze gids, samengesteld door kunsthistorici gespecialiseerd in de schilderkunst van de Gouden Eeuw, zitten boordevol informatie over Rembrandts schilderijen, tekeningen en etsen, zodat je niet alleen meer komt te weten over Rembrandt, maar ook over de magie achter zijn kunst.

MEER DAN REMBRANDT

Al wandelend of fietsend kom je niet alleen dichter bij het leven en werk van Rembrandt, maar ook bij dat van andere beroemde kunstenaars uit de Gouden Eeuw. Zo verken je Dordrecht en Delft door de ogen van Rembrandts leerlingen en is Frans Hals een van je tourgidsen in Haarlem. Samen met Rembrandt laten deze oude meesters je het land zien waar zij woonden en werkten. Je gaat met hen op pad door het weelderige landschap langs de Amstel en de prachtige duinen van Bloemendaal en je bezoekt met hen de roemruchte steden van de Gouden Eeuw, waar achter de indrukwekkende grachtenpanden, kerken en andere gebouwen de meest bijzondere verhalen schuilgaan. Ook ga je ontdekken dat wat op de schilderijen, tekeningen en etsen uit de 17e eeuw i

Specificaties
EAN: 9789018045531
Categorie: Wandelgids
Verschijningsdatum: Februari 2019
Binding: Paperback
ISBN: 9789018045531
Aantal pagina's: 128
Thema: Wandelen
Afmetingen (lxbxh): 190 x 120 mm
Land: Nederland
Continent: Europa
Merk: ANWB

In de voetsporen van Rembrandt heeft nog geen reviews

Schrijf review
In de voetsporen van Rembrandt heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina