In het voetspoor van de Oranjes – Capitool

SKU# 9789000308187

2 reviews
Reisgids In het voetspoor van de Oranjes is een informatieve toeristische gids met...

Meer informatie over dit product
Leden 25,00
Niet leden 25,00

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Reisgids In het voetspoor van de Oranjes - Capitool. Bestel reisgidsen direct online bij ANWB

Reisgids In het voetspoor van de Oranjes is een informatieve toeristische gids met honderden foto's, illustraties en informatie over bezienswaardigheden. De gids heeft een uitgebreid register en is inclusief wandelroutes. Ook is er informatie beschikbaar over geschiedenis, cultuur, hotels en restaurants. Bestel reisgidsen direct online.

Deze gids is verdeeld in 6 hoofdstukken:
West- en Zuid-Nederland
Noord- en Oost-Nederland
België en Luxemburg
Noordelijke Duitsland
Midden-Duitsland
Engeland

Volg het spoor van de Oranjes

2013 is de start van de viering van het 200-jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden en de start van een nieuw tijdperk onder koning Willem-Alexander. De belangstelling voor het Nederlands koningshuis is groot! Capitool Reisgids neemt u mee in het voetspoor van de Oranjes. Krijg inzicht in de familiebanden, vanaf de oorsprong in de 16de eeuw tot aan het Koninkrijk der Nederlanden van de 21ste eeuw. Neem een kijkje in kastelen en paleizen, bezoek de dorpen en steden die een speciale band met het Huis Oranje-Nassau hebben. Lees over de geschiedenis van de Oranjes in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Engeland. Deze Capitool historische gids neemt u mee in het voetspoor van de oranjes door Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Engeland. 2013 is de start van de viering van het 200 - jarig bestaan van het Koninkrijk der Nederlanden.

Deze informatieve toeristische gids bevat honderden foto’s, illustraties, informatie over de bezienswaardigheden, paleizen en kastelen, wandelroutes, geschiedenis en cultuur, hotels en restaurants. Inclusief uitgebreid register. Op de achterflap een Stamboom van het Huis Oranje-Nassau

Specificaties
EAN: 9789000308187
Continent: Europa
ISBN: 9789000308187
Land: Nederland
Thema: Wandelen
Aantal pagina's: 192
Binding: Paperback
Afmetingen (lxbxh): 226 x 130 x 15
Merk: Capitool

2 reviews over In het voetspoor van de Oranjes – Capitool

Schrijf review
Schrijf een review over In het voetspoor van de Oranjes – Capitool Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier
NAD
Uw beoordeling
4 5

Goed

Mooi vormgegeven boek. Voldoet absoluut aan wat de titel aangeeft. Wil je echter iets meer dan alleen de Oranjeroute volgen, heb je informatie nodig die niet in dit boek te vinden is.

H. Muller
Uw beoordeling
3 5

Actueel verleden!

In het kroningsjaar is toch het oranje vlammetje weer aangewakkerd.
Om te bekijken is het in elk geval een fijn boek; we zijn nog niet op een locatie geweest, maar zijn dat zeker van plan!

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina