Insight Guide Californië

SKU# 9789066554436

Geef als eerste een review
Californië herbergt de hoogste bomen ter wereld, het laagste gebied op het noordelijk halfrond...
Meer informatie over dit product
Leden 24,90
Niet leden 24,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Insight Guide Californie

Californië herbergt de hoogste bomen ter wereld, het laagste gebied op het noordelijk halfrond, unieke natuurparken, schitterende kusten en stranden en de populairste pretparken. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de 'Golden State'.

In het eerste gedeelte leest u alles over de geschiedenis, cultuur en de bevolking, waaronder de indianen. Daarna gaat de reis naar fascinerende steden als San Francisco, Los Angelos en San Diego. Vervolgens via de prachtige nationale parken naar de beroemde wijngaarden in het noorden en van Disneyland naar de magnifieke Grand Canyon in buurstaat Arizona.

Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'Silicon Valley', 'kabeltrams in San Francisco' en de 'Missieposten van Californië'. De gedetailleerde kaarten en schitterende kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Insight Guide Californië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Kenmerken:
Uitgebreide informatie over bezienswaardigheden 
Inclusief gedetailleerde kaarten en plattegronden 
Prachtige kleurenfoto's 
Met praktische adviezen

Specificaties
EAN: 9789066554436
Thema: Reizen en talen
Categorie: Regiogids
Aantal pagina's: 400
Continent: Noord Amerika
ISBN: 9789066554436
Land: Verenigde Staten
Afmetingen (lXbXh): 225 x 153 x 23 mm
Binding: Paperback
Merk: Insight Guide
Schrijf als eerste een review over Insight Guide Californië Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina