Insight Guide Japan

SKU# 9789066554610

Geef als eerste een review
Praktische reisgids met informatie en inspiratie.
Meer informatie over dit product
Leden 28,90
Niet leden 28,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Insight Guide Japan

Japan heeft het allemaal. Van bamboebossen tot besneeuwde bergen en van koraalriffen tot megalomane stadsarchitectuur. Magnifieke boeddhistische tempels, shinto-heiligdommen en zentuinen: de immense culturele en geografische diversiteit is overweldigend.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit wonderbaarlijke land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur, de bevolking, kunst, godsdienst en de Japanse keuken. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van Tokio - stad vol tegenstellingen - naar het koude, noordelijke Hokkaido en van de Kansai-regio met steden als Osaka en Kyoto naar de beroemde heiligdommen in het zuiden; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'De keizerlijke familie', 'Japanse tuinarchitectuur', 'Sumoworstelaars' en 'Japanse kimono's'.

Specificaties
EAN: 9789066554610
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 424
Continent: Azië
ISBN: 9789066554610
Land: Japan
Afmetingen (lxbxh): 223 x 151 x 26 mm
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: Maart 2017
Merk: Insight Guide
Schrijf als eerste een review over Insight Guide Japan Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina