Insight Guide Sri Lanka

SKU# 9789066554832

Insight Guide
• Gedetailleerde kaarten
• Prachtige kleurenfoto's
• Praktische reisgids

Meer informatie over dit product
Leden 25,90
Niet-leden 25,90

  • Levertijd 1 - 3 werkdagen
  • Voor leden: Gratis verzending vanaf 40,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Productinformatie
Sri Lanka is het land van schitterende saffieren, smaakvolle thee, versierde olifanten, oude boeddhistische kloosters en jungles vol wilde dieren en bijzondere flora.
De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze kennismaken met dit aantrekkelijke eiland, dat eens bekend stond als Ceylon.
In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, de cultuur en de vele verschillende bevolkingsgroepen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van het drukke Colombo naar de theeplantages van Nuwara Eliya. Van de stranden aan de zuidwestkust naar de tempels van Jaffna en de Culturele Driehoek met zijn prachtige oude monumenten. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina’s over onder andere 'De tsunami', 'De legende van de Tand', ‘Ceylonthee’ en ‘De vriendelijke reuzen van Sri Lanka’. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto’s maken deze gids compleet.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, activiteiten, reisbenodigdheden, gezondheid, toeristische tips, feesten en festivals, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Sri Lanka is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.
Specificaties
Thema: Reizen en talen
Merk: Insight Guide
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 350
Continent: Azië
ISBN: 9789066554832
Land: Sri Lanka
Afmetingen (lxbxh): 22,7 x 15,4 x 2,7
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: Maart 2020
EAN: 9789066554832

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina