Insight Guide Thailand

SKU# 9789066554641

De glinsterende mozaïeken van de Tempel van de Smaragden Boeddha in Bangkok weerspiegelen de vele facetten van Thailand.
Meer informatie over dit product
Leden 28,90
Niet leden 28,90

  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje
  • Verschillende bezorgmogelijkheden
Productinformatie

Insight Guide Thailand

De glinsterende mozaïeken van de Tempel van de Smaragden Boeddha in Bangkok weerspiegelen de vele facetten van Thailand. Het land kan immers bogen op een gastvrije bevolking, overweldigend natuurschoon en een rijke cultuur die tot uiting komt in de architectuur en kunst.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit oude koninkrijk. De boeiende geschiedenis en cultuur van de bevolking, de dichtbeboste bergstreken, witte zandstranden aan azuurblauwe zeeën, eeuwenoude monumenten en tapijten van groene rijstvelden; het komt allemaal aan bod. Van de hoofdstad Bangkok naar het Khoratplateau, en van Phuket naar de Nanvallei.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.

Specificaties
EAN: 9789066554641
Thema: Reizen en talen
Categorie: Landgids
Aantal pagina's: 382
Continent: Azië
ISBN: 9789066554641
Land: Thailand
Afmetingen (lxbxh): 223 x 153 x 20 mm
Binding: Paperback
Verschijningsdatum: September 2017
Merk: Insight Guide

Insight Guide Thailand heeft nog geen reviews

Schrijf review
Insight Guide Thailand heeft nog geen reviews Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina