Insight Guide Toscane

SKU# 9789066554528

Geef als eerste een review
Reisgids met uitgebreide informatie over bezienswaardigheden.
Meer informatie over dit product
Leden 25,90
Niet leden 25,90

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie

Insight Guide - Toscane - Bestel reisgidsen online bij ANWB

Toscane is de geboorteplaats van de Renaissance en velen vinden deze regio zelfs het meest geciviliseerde landschap op aarde.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de ontelbare rijkdommen van deze prachtige Italiaanse streek. Eerst komt de boeiende geschiedenis, kunst, cultuur, architectuur, natuur en de keuken van Toscane uitgebreid aan bod. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de ruige kuststreek van Livorno tot de weelderige heuvels van de Chianti, van de stralende stad Florence tot het mysterieuze Siena. De Romaanse kerken en gotische kathedralen, de middeleeuwse kastelen en de renaissancepaleizen, de barokke villa's; niets wordt vergeten - het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'De Passie van de Palio', 'Het Bargello' en 'De Chianti-wijnroute'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleuren.

Specificaties
EAN: 9789066554528
Continent: Europa
ISBN: 9789066554528
Land: Italie
Thema: Reizen en talen
Aantal pagina's: 322
Binding: Paperback
Categorie: Regiogids
Afmetingen (lxbxh): 224 x 153 x 19 mm
Merk: Insight Guide
Schrijf als eerste een review over Insight Guide Toscane Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina