Isles of Scilly

SKU# 9789462545076

Geef als eerste een review
Ze stonden op Samson Hill de zonsondergang gade te slaan. Rechts van hun lag Samson en...
Meer informatie over dit product
Leden 15,00
Niet leden 15,00

1-2 werkdagen

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
Ze stonden op Samson Hill de zonsondergang gade te slaan. Rechts van hun lag Samson en links Tresco met daar tussenin Puffin Island, Stony Island en Green Island. In de verte lag de bewoonde wereld. Een jachtige wereld alleen erop uit om zoveel mogelijk geld te maken. Het was alsof we er waren uitgestapt. Het was alsof hier paradijs was. Dat we verlost waren van elke zorgen. Ginder schitterden de lichten van de straatlantaarn en havenwerkzaamheden in St. Maryâ s. Hier was het kalm en rustig en werden we door niets gestoord. Dit was waar we naar hadden verlangd, dit was wat zo verslavend was aan de eilanden. Dat kleine kleine beetje paradijs dat nog over was in onze moderne wereld. Het leek of hier de tijd had stil gestaan, met nergens autoâ s, brommers, scooters of fietsers. Geen zwavelhoudende benzeendampen te midden van de Atlantische oceaan, waar de westenwinden de boventoon voeren. Alleen maar zandpaden om je van de ene kant van het eiland naar de andere kant te brengen.
Specificaties
EAN: 9789462545076
Aantal pagina's: 114
Schrijf als eerste een review over Isles of Scilly Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina