Italië en haar mysteries

SKU# 9789492500557

Geef als eerste een review
een ontdekkingsreis langs monumenten en geheimen van het land en haar inwoners
Meer informatie over dit product
Leden 14,95
Niet leden 14,95

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag geleverd

Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje

Verschillende bezorgmogelijkheden

Productinformatie
De vele monumenten en mysteries van Italië en haar inwoners intrigeerde Italië liefhebber Hans Ester dusdanig dat hij besloot langdurig door dit fraaie land te reizen en vele van deze geheimen te ontrafelen.

Jarenlang wordt er al voorspeld dat Venetië langzaam in de Adriatische zee zal verdwijnen, maar de stad ligt er nog steeds, zo werd hem duidelijk. Maar wanneer zakt deze stad dan weg?
In 2009 en ook begin 2017 vernielden aardbevingen een groot deel van L'Aquila en omgeving. Duizenden mensen werden dakloos. Berlusconi beloofde dat er binnen zeer korte tijd nieuwe huizen zouden staan voor de inwoners. Hoe ziet de stad er negen jaar later uit?
Mussolini is begraven in Predappio, maar is het fascisme ook verdwenen uit Italië?
De premier van Italië en de paus wonen in Rome vlakbij elkaar. Hoeveel invloed heeft het Vaticaan op de politiek in Italië en spelen Katholieke heiligen nog een rol in de 21e eeuw?

De graftombe van het fascisme, De mannen van Milaan, Monte Cassino, Peugia en haar griffioenen, de toekomst van Napels en vorstelijk Turijn, het zijn maar enkele van de onderwerpen die de auteur aan een onderzoek onderwerpt en de geheimen en vragen hierachter onthult.

Een boeiende reis in het Italië van toen en nu en herkenbaar voor iedere Italië liefhebber.
Specificaties
EAN: 9789492500557
Categorie: Landgids
Binding: Paperback
ISBN: 9789492500557
Aantal pagina's: 144
Afmetingen (lXbXh): 211 x 141 x 15
Thema: Reizen en talen
Land: Italie
Schrijf als eerste een review over Italië en haar mysteries Door een review te schrijven help je je mede shoppers bij het vinden van geschikte producten.
Vragen over uw bestelling? Gebruik het contactformulier

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil ANWB Ledenvoordeel ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over ledenvoordelen. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina