Koelboxen & -tassen

Wanneer je gaat kamperen is een koelbox onmisbaar. In een elektrische koelbox op de camping bewaar je het vlees voor de barbecue, zuivelproducten, een fles witte wijn of een koud biertje. Het voordeel van een koeltas is dat hij licht is en gemakkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit. Je gebruikt de (elektrische) koelbox of koeltas op de camping, op het strand, op de boot of tijdens een dagje uit voor een picknick.
14 producten

12 volt koelbox & auto koelbox

Een koelbox met een 12 volt aansluiting wordt ook wel een auto koelbox genoemd. Dit komt omdat je deze elektrische 12v koelbox kunt opladen in de auto met de sigarettenaansteker. Zo kun je met een 12 v autokoelbox de hele dag gekoelde producten bewaren. Een auto koelbox is ook handig om broodjes en drinken in te bewaren voor een dagje strand, een picknick of tijdens een dagje weg.

ANWB koelbox

Ben je op zoek naar een ANWB koelbox of elektrische koelbox van de ANWB? Wij verkopen verschillende koelboxen van ons eigen merk Human Nature. Let bij het kopen van een koelbox goed op hoeveel volt de aansluiting nodig heeft: 12 volt of 230 volt. Zo voorkom je miskopen. Heb je toch niet de juiste koelbox gekocht? Je hebt bij de ANWB altijd 30 dagen de tijd om je aankoop retour te sturen.

Koeltas kopen

Wil je een koeltas kopen? Een koeltas is ideaal om broodjes, pakjes drinken of blikjes in koel te houden als je een middagje naar het strand, het park of een festival gaat. Wij verkopen kleine koeltassen en grote koeltassen, dus bedenk van tevoren hoeveel je wilt meenemen in je koeltas.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina