Ventilatoren & airco's

Wil je een airco of ventilator kopen? Wij hebben een ruim aanbod. Of je nu een staande ventilator, torenventilator, tafelventilator, handventilator, mobiele airco of airco met split unit zoekt. Voor in de caravan of gewoon voor thuis in de slaapkamer. Bij ons vind je airco’s van Eurom en Inventum. Wij verkopen ventilatoren van onder andere Inventum, Dresz en Emerio. Kies de beste optie om jouw kamer koel te houden. Airco of ventilator? Meer weten klik dan hier.

14 producten

Airco of ventilator kopen

Het verschil tussen een airco en een ventilator is de manier van verkoeling. Een ventilator koelt de lucht niet af, maar verplaatst de lucht door de kamer. Alsof er een lekker briesje waait. Een airco koelt de lucht voordat deze de kamer in blaast. Hierdoor gaat de temperatuur omlaag en wordt de kamer dus kouder. We verkopen ook airco’s met een ventilatorfunctie.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een airconditioning?

Als je een airconditioning koopt is het goed om te kijken naar de ruimte waar je hem gaat gebruiken. Kies een airco die krachtig genoeg is om jouw kamer te koelen. De maximale grootte van de te koelen ruimte staat bij iedere airco vermeld. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. We verkopen ook airco’s met een geïntegreerde ventilator en ontvochtiger.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een ventilator?

Wil je een ventilator kopen? Kijk dan vooral waar je deze wilt gebruiken. Heb je een staande ventilator nodig om de hele woonkamer te verkoelen? Of een kleine tafelventilator voor op je bureau? We verkopen allerlei soorten ventilatoren in verschillende maten. Ook hebben we ventilatoren met afstandsbediening, timer of zwenkfunctie.

Airco of ventilator in de slaapkamer

Kies je voor een airco of ventilator in de slaapkamer? Bedenk van tevoren wat je prettig vind. Een ventilator blaast de lucht door de slaapkamer terwijl een airco de lucht verkoelt. De airco produceert hierbij wel meer geluid dan een ventilator. Ook is het belangrijk om vooraf na te denken over waar je de airco of ventilator wil plaatsen. Ben je nog niet zeker van de plek? Een mobiele airco kun je gemakkelijk verplaatsten. We verkopen ventilatoren en airco’s met afstandsbediening zodat je deze vanuit je bed kunt bedienen. Ook hebben we ventilatoren en airco’s met timerfunctie zodat ze na een tijd automatisch uitschakelen.

Airco of ventilator in de woonkamer

De woonkamer is een grotere ruimte waar meer mensen samenkomen. Let daarom op de capaciteit van de airco en de grootte van de ventilator. Een mobiele airco is praktisch omdat je hem kunt verplaatsen. Een staande ventilator, zoals een torenventilator, is een prettige optie voor in de woonkamer. Wil je de lucht niet een kant op laten blazen maar door de kamer laten gaan? Kies dan voor een ventilator met zwenkfunctie. Ook handig: een ventilator of airco met afstandsbediening zodat je deze vanuit je luie stoel kan bedienen.

Airco of ventilator in de caravan

Koop je een airco of ventilator voor in de caravan? Houd bij de aanschaf rekening met de grootte van je caravan en de plek waarop je de airco of ventilator neer wilt zetten. Kies voor een staande ventilator of torenventilator die door de hele caravan blaast, of een mini ventilator voor op tafel. Of kies voor een mobiele airco of airco met split unit. Door een airco te kopen met ontvochtiger is de lucht niet alleen koeler, maar ook minder klam.

Webwinkel contact & service

Meld je aan en ontvang € 5.- cadeautegoed*

Ja, ik wil de ANWB Winkel nieuwsbrief ontvangen en geef de ANWB toestemming mij per e-mail te benaderen over de beste acties en kortingen uit de ANWB (Web)winkel. *alleen voor leden

Veilig en betrouwbaar

Deel deze pagina